A marihuána milyen vitaminokat von ki a szervezetből, ha kivon egyáltalán?
Csak hozzáértőket szeretnék hallani, nem ostobákat, akik semmit sem tudnak a fűről,csak hogy ő a drog az rossz őőőőő
Mert tapasztalatból tudom, hogy az alkohol sokkal keményebb drog, mint a fű.
A többi droggal tisztában vagyok, párat próbáltam is már, csak a fűről nincs írva semmi a neten.
"Mert tapasztalatból tudom, hogy az alkohol sokkal keményebb drog, mint a fű."
Azért ez így nem egészen igaz. Minden attól függ, hogy ki mennyit fogyaszt el egyikből-másikból.
Az alkohol tönkre teszi a májat, roncsolja az agysejteket.
A fű a tüdőt teszi tönkre, és roncsolja az agysejteket.
Függőséget mindkettő okozhat...
"Mert tapasztalatból tudom, hogy az alkohol sokkal keményebb drog, mint a fű. "-ezt még is mire alapozod?
Én nem tudok róla hogy vitamint vonna ki a szervezetből, de ettől függetlenül vannak káros hatásai...
No akkor, hogy a kérdésedre is választ kapj...
A marihuána nem von ki semmiféle vitamint a szervezetből. Amire te gondolsz, azok a szintetikus drogok, tipikusan "diszkódrognak" hívott amfetaminfélék.
Ezek valóban ilyenek, a kalciumot, vasat, egyéb nyomelemeket kivonják. Ezért is láthatod, hogy azok a fiúk-lányok, akik ezeket megállás nélkül használják, nem csak lesoványodnak a sok ugrálástól, de a csontjaik is könnyebben törnek, a fogaik is rosszabbak lesznek, azok is könnyebben törnek. A fogba nem nagyon tud bemenni a kalcium, inkább csak távozik. Ezért nem szabad ilyeneket fogyasztani.
Az előzőekhez meg annyit tennék hozzá, hogy igen, az alkohol keménydrog, a fű nem az. Az alkohol mindenképpen rombolja a sejteket, agysejteket, a fű akkor árt a tüdőnek, ha elszívják. A fű szívása a legegészségtelenebb és legpazarlóbb módja a fogyasztásának, így sokan inkább megeszik, megisszák, van egy csomó recept meg ajánlás erre vonatkozóan a neten.
"Az előzőekhez meg annyit tennék hozzá, hogy igen, az alkohol keménydrog, a fű nem az"
Ezt a marhaságot honnan vetted? A "kemény drog" és a "könnyű drog" fogalmak csak abszolút elvi kategóriák. És sajnálattal közlöm, hogy a marihuána alkoholhoz viszonyított kevésbé ártalmas voltát csak a marihuána fogyasztók erősítik meg.
Mind a kettő szer hatással van az idegrendszerre, a személyiségre és függőséget okoz.
Vitamint viszont nem von ki a marihuána. Ellentétben a sima dohányzással, ami a c vitamint fogyasztja rendesen.
18:38 azt hiszem itt a lényeg :)
mindegy milyen hatásai vannak egy drognak, hosszútávon nagy mennyiségben egyik sem kifizetődő...
A fű nem rombolja az agysejteket.Ez is csak beetetős duma...
Mellékesen megjegyezném a tüdőzős embereknek,hogy egy normál cigi elszívása sokkal károsabb,mint egy joint-é.
"A fű nem rombolja az agysejteket.Ez is csak beetetős duma... "
Jah, közvetlen nem is, de ahogyan a szervezet reagál rá, az bizony komoly mennyiségű agysejt elvesztésével jár.
Hosszú távon ugyan olyan elbutulást okoz mint mondjuk az alkoholistáknál.
"A fű nem rombolja az agysejteket.Ez is csak beetetős duma... "
Az a betetetős, aki téged beetetett ennek a tagadásával és azzal, hogy a fű nem okoz semmilyen függést és problémát a szervezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!