Milyen módszerrel szokottatok le a cigiről?
Már akinek sikerült persze...
Kort, nemet is légyszi...
18/F
Én régen napi 2-3 doboz sophiane cigit szívtam.
Sokféle módszerrel próbálkoztam végül is a legdrasztikusabb megoldás jött be.
Egyik napról a másikra végleg eldobtam a cigit.De mivel az agyad igényli,és ha tudod,hogy nincs cigi a lakásban akkor előjönnek a leszokási tünetek,és visszaszokik az ember.Ezért 1 szál cigit,és 1szál gyufát a fiókba eltettem aranytartaléknak.Amikor jöttek ez elvonási tünetek akkor csak a fiókot húzta ki,és fogtam a cigit,de nem gyújtottam rá.De a tudta,hogy a kezemben van,már sokat segített.
Végül is soha nem szívtam el(még ma is megvan) pedig lassan 9 éve nem dohányzom...
(egyszer egy buliban rágyújtottam,de rosszul lettem tőle)
Szóval ha le akarsz szokni akkor a drasztikus megoldás a legjobb.Rögtön eldobni..
Végignéztem/asszisztáltam/segítettem neki stb, amint szeretett nagynéném tüdőrákban meghal. Brutális volt!!!! 10 éve nem cigizek...
33/N
Apám egész életében erős dohányos volt. Amikor nyugdíjas lett, akkor elhatározta, hogy leszokik.
Egyszerűen letette. Majd megőrült egy ideig, de lassan túljutott a nehezén.
Elhatározta, hogy nem bagózik többé, és végigvitte a dolgot. Erős akaraterővel, erős elszántsággal, megingathatatlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!