Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen módszerrel szokottatok...

Milyen módszerrel szokottatok le a cigiről?

Figyelt kérdés

Már akinek sikerült persze...

Kort, nemet is légyszi...

18/F

2011. jan. 14. 13:57
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
szoktatok le, még mielőtt a helyesírásbajnokok megtalálnak...
2011. jan. 14. 14:02
 2/13 anonim válasza:
76%
akaraterő 21/f
2011. jan. 14. 14:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én régen napi 2-3 doboz sophiane cigit szívtam.

Sokféle módszerrel próbálkoztam végül is a legdrasztikusabb megoldás jött be.

Egyik napról a másikra végleg eldobtam a cigit.De mivel az agyad igényli,és ha tudod,hogy nincs cigi a lakásban akkor előjönnek a leszokási tünetek,és visszaszokik az ember.Ezért 1 szál cigit,és 1szál gyufát a fiókba eltettem aranytartaléknak.Amikor jöttek ez elvonási tünetek akkor csak a fiókot húzta ki,és fogtam a cigit,de nem gyújtottam rá.De a tudta,hogy a kezemben van,már sokat segített.

Végül is soha nem szívtam el(még ma is megvan) pedig lassan 9 éve nem dohányzom...

(egyszer egy buliban rágyújtottam,de rosszul lettem tőle)

Szóval ha le akarsz szokni akkor a drasztikus megoldás a legjobb.Rögtön eldobni..

2011. jan. 14. 14:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én napi 3 dobozzal szivtam naponta, és emiatt rendszeresen összevesztünk az akkor még barátommal (idöközben a férjem), és ez volt az egyetlen olyan téma, amiböl rendszeresen harag lett. Egy hevesebb veszekedés után azt mondtam magamnak, hogy a kapcsolatpm fontosabb, mint a cigi és ettöl kezdve nem gyújottam rá többé - ennek idöközben tbb, mint 30 éve, és úgy érzem, jól választottam.
2011. jan. 14. 14:27
 5/13 anonim ***** válasza:
51%
A legtutibb: ne kezd el!
2011. jan. 14. 14:28
 6/13 anonim ***** válasza:
51%
Ha tényleg eljutottál odáig hogy leteszed 18 évesen, akkor sok sikert kíávnok hozzá. Akaraterő, semmi más.
2011. jan. 14. 14:30
 7/13 anonim ***** válasza:
51%

Végignéztem/asszisztáltam/segítettem neki stb, amint szeretett nagynéném tüdőrákban meghal. Brutális volt!!!! 10 éve nem cigizek...

33/N

2011. jan. 14. 14:48
 8/13 tetris ***** válasza:

Apám egész életében erős dohányos volt. Amikor nyugdíjas lett, akkor elhatározta, hogy leszokik.

Egyszerűen letette. Majd megőrült egy ideig, de lassan túljutott a nehezén.

Elhatározta, hogy nem bagózik többé, és végigvitte a dolgot. Erős akaraterővel, erős elszántsággal, megingathatatlanul.

2011. jan. 14. 15:08
 9/13 anonim válasza:
Anyám már úgy húsz éve cigizik, egy időre leszokott. Saját, és ismerősei tapasztalatai alapján csak úgy lehet, hogy egyszerűen, végleg lerakod. Nikotintapasz meg egyéb marhaságok nem érnek semmit...
2011. jan. 16. 02:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Este még rágyújtottam,közben dúdolgattam magamban:" egy utolsó slukk és vééége ,a cigarettám elééég..."(Tankcsapda).Úgy számoltam ki,hogy az legyen az utolsó szál a dobozban,majd össze gyűrtem.És vége.(27 vagyok,12 éves korom óta cigiztem)
2011. jan. 16. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!