Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen vizipipát vegyek?

Milyen vizipipát vegyek?

Figyelt kérdés
Helló! Tapasztaltabb vizipipások véleményét szeretném kérni, hogy ők milyen pipát ajánlanának. 50-55cm körüli, 10000ft alatti, jó minőségű, lehetőleg nem kínai, és nem rozsdásodó, sokáig kitartó és stabilan álló pipát szeretnék, kb 150cm-es szívócsővel. 1 szívócsöves kiszerelésben. Ti milyen pipát ajánlanátok. Én eddig aladinokat nézegettem. Azok jók?
2011. jan. 8. 23:09
 1/8 anonim ***** válasza:
[link] Itt vannak, ezek is olyan minőségűek mint az Aladdin. Arra tényleg figyelj hogy ne kínait nekem azokkal csak baj volt rozsdásodtak meg nagyon durva mellék ízük volt.
2011. jan. 9. 14:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Szultán centerben ennél van olcsóbb is és nagyon jó minőségűek (ARAB fajtát kell venni, nem egyiptomit).

A szívócsövet dobd a kukába vagy tartsd meg dísznek, benzinlopó szilikon csőre cseréld ki. Ha van kézügyességed akkor azt a szőrös díszítést ami a szívócsöveken van rá lehet applikálni, akkor ugyan olyan lesz, mint az eredeti. És így mosható, nem rozsdásodik és nem ül le benne a kosz.

2011. jan. 9. 15:19
 3/8 anonim válasza:
10%
Semmilyent, ha kedves az életed xD:))
2011. jan. 9. 18:48
 4/8 anonim ***** válasza:

előző: seggedbe a piros kéz.

kérdező: ha nem szánsz nagy jövőt a pipázásnak, akkor top markot vegyél, 2-3 év

2011. jan. 11. 23:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok sokat szívni (kb. heti 1-2 alkalom), de azért olyan pipát szeretnék ami sokáig kitart, és nem kell mindig új pótalkatrészeket venni hozzá.
2011. jan. 12. 12:20
 6/8 A kérdező kommentje:
A top markokról nem olvastam sok jót. Mondjuk tény, hogy elég ocsó, de ez az egyetlen előnye. Én inkább olyan vagyok, aki egyszer költ többet, de akkor az minőségi cucc legyen, és sokáig kitartson.
2011. jan. 12. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:
hát nekem top markom van és szerintem megéri.. am szerintem meg a vízipipázásnál a heti 1-2 alkalom az gyakorinak számít :)
2011. jan. 12. 17:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem aki napi szinten tolja az számít gyakorinak. Vagy naponta akár többször is...
2011. jan. 12. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!