Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi hasonlít legjobban a...

Mi hasonlít legjobban a cigihez? (részletek lent)

Figyelt kérdés

1. ne legyen káros.....(annyira mint a cigi, szivar vízipipa)

2. ilyen füstölő szerűre gondolok....

3. házilag készíthetőt is írhattok.....

előre is köszi:)

2011. jan. 7. 16:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

a korom 14/F

és indiszkrét vagy mert ha lány lennék vagy 100 éves akár......:)

2011. jan. 7. 17:43
 12/16 anonim ***** válasza:
74%

A nemedre nem voltam kíváncsi , csak eléggé fiatalosan fogalmaztál.

Ez esetben tételesen válaszolok.

1. olyan nincsen hogy nem káros

2. füstölőszerű dolog sincsen , csak a füstölő

3. házilag ilyen dolgokat nem lehet készíteni

És cigihez még mindig leginkább az elektromos cigi hasonlít.

És egyébként ráérsz majd ezen pár év múlva töprengeni.

De úgysem fogsz :), én is ilyen voltam. Csórtam egy szálat szüleimtől és elszívtam, borzalmas volt. De pár év múlva csak rászoktam.

Nem ajánlom neked, mert most keresztes hadjárat van éppen a cigi ellen, állítólag azért hogy pont téged és korosztályodat megvédjék, és ha ez nem elég akkor nem riogatlak a betegségekkel meg minden , de rohadt drága mulatság. 8 év alatt mai értéken véve 8x365x600=1752000 azaz több mint másfél millió forintot füstöltem el, tudnék mit kezdeni most ezzel a pénzzel.

Még egy dolog a cigizéstől csak az első pár alkalommal fogsz beszédülni utána nem.

Negatív élvezet, tehát nem akkor jó amikor szívod, hanem nagyon rosszul érzed magad ha nem szívhatod. Ellenben egyéb dolgokkal.

Megbántam 8 évnyi cigizés után hogy rászoktam, most meg abbahagytam ennyi.

Nekem nem tisztem hogy le vagy rábeszéljelek, csak megosztottam veled a tapasztalatomat.

Egyébként égésgyorsítós gyufát, foszforral könyörgöm ne szívj. :)

25/F

2011. jan. 7. 18:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha 14 vagy, akkor semmi ilyesmi nem való neked. Én is 14/F vagyok. Fejlődésben van a szervezetünk, bármilyen ilyen dolog különösen nagy károkat okoz. Nem akarsz cigizni, ez jó. De tényleg nincs olyan, hogy nem káros. Minden az. Még egy dolog: A szervezeted majd később megköszöni, ha nem csinálsz ilyet, és megbosszulja, ha mégis.
2011. jan. 7. 20:00
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Hát akkor szívj füvet bongból.

Az szerintem a 'legkevésbé káros'

vagy vizipipázz.

Ja mellesleg az a legkárosabb amit papírból szívsz.

nem a nikotin a káros dolog ebben az egészben.

2011. jan. 8. 00:58
 15/16 anonim ***** válasza:
teafű betekerve kartonapapírba:D:DDXDDDD vagy gyútjsd meg a gumi talpat, egsetleg egy ezrestDXXDDD
2011. márc. 10. 23:54
 16/16 anonim válasza:
Én cigi papirba (de mas vekony papirba is lehet)tekertem babérlevelet jo ize volt es sokkal kevesbe karos mint a cigi en is 14/f vagyok ugyhogy csak "kiprobalom" szinten foglalkozok az ilyenekkel. Es nincs is benne nikotin tehat raszokni se nagyon lehet es fustol is ugyhogy mind a latvany mind az erzes meglesz
2017. márc. 10. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!