Mi hasonlít legjobban a cigihez? (részletek lent)
1. ne legyen káros.....(annyira mint a cigi, szivar vízipipa)
2. ilyen füstölő szerűre gondolok....
3. házilag készíthetőt is írhattok.....
előre is köszi:)
a korom 14/F
és indiszkrét vagy mert ha lány lennék vagy 100 éves akár......:)
A nemedre nem voltam kíváncsi , csak eléggé fiatalosan fogalmaztál.
Ez esetben tételesen válaszolok.
1. olyan nincsen hogy nem káros
2. füstölőszerű dolog sincsen , csak a füstölő
3. házilag ilyen dolgokat nem lehet készíteni
És cigihez még mindig leginkább az elektromos cigi hasonlít.
És egyébként ráérsz majd ezen pár év múlva töprengeni.
De úgysem fogsz :), én is ilyen voltam. Csórtam egy szálat szüleimtől és elszívtam, borzalmas volt. De pár év múlva csak rászoktam.
Nem ajánlom neked, mert most keresztes hadjárat van éppen a cigi ellen, állítólag azért hogy pont téged és korosztályodat megvédjék, és ha ez nem elég akkor nem riogatlak a betegségekkel meg minden , de rohadt drága mulatság. 8 év alatt mai értéken véve 8x365x600=1752000 azaz több mint másfél millió forintot füstöltem el, tudnék mit kezdeni most ezzel a pénzzel.
Még egy dolog a cigizéstől csak az első pár alkalommal fogsz beszédülni utána nem.
Negatív élvezet, tehát nem akkor jó amikor szívod, hanem nagyon rosszul érzed magad ha nem szívhatod. Ellenben egyéb dolgokkal.
Megbántam 8 évnyi cigizés után hogy rászoktam, most meg abbahagytam ennyi.
Nekem nem tisztem hogy le vagy rábeszéljelek, csak megosztottam veled a tapasztalatomat.
Egyébként égésgyorsítós gyufát, foszforral könyörgöm ne szívj. :)
25/F
Hát akkor szívj füvet bongból.
Az szerintem a 'legkevésbé káros'
vagy vizipipázz.
Ja mellesleg az a legkárosabb amit papírból szívsz.
nem a nikotin a káros dolog ebben az egészben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!