Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » XLS-t, vagy DBF-t milyen...

XLS-t, vagy DBF-t milyen ingyenes progival lehet a legjobban sql-re rábírni? Részletek lásd. Tovább.

Figyelt kérdés
A lényeg,hogy egy program xls és dbf fájlokat generál és azokat szeretném hasznosítani. Mysql-t próbáltam csak az a macera vele,hogy előtte CSV fájlba menteni az sok idő ráadásul az ékezetek és " jelek is gondot okoznak.
2011. jan. 22. 22:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem értem a problémád.

kiexpeled .sql-be, utána importálod excelben.

2011. jan. 22. 23:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Tényleg nem érted. :) A lényeg,hogy xls-t vagy dbf-et szeretnék betölteni SQL adatbázisba.
2011. jan. 23. 09:44
 3/3 anonim ***** válasza:
SQL server mangement studioval (akár express) simán lehet excelből ctrl-c ctrl-v-vel feltölteni egy táblát, persze ehhez meg kell nyitni minden egyes xls filet. És talán csak MSSql serverhez csatlakozik (amiből az express szintén ingyenes). Ékezetekkel és idézőjellel nincs gond, kipróbáltam.
2011. jan. 23. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!