Miért van sokszor hányingerem a cigitől?
Régebben olvastam egy hasonlóról, hogy a túlzott nikotinbevitel mintha közre játszana a gyomorszáj működésében, tehát refluxos tüneteket tud okozni. A refluxnál mondjuk nincsen hányinger,bár rohadt sok olyan tünetet okoz amit nem is gondolnál, de lehet ez lehet probléma, mivel a tömött ciginek szerintem a nikotintartalma magasabb, mivel eleve a dohány is erősebb és a filter amit lehet hozzá kapni sem olyan "kifinomult".
Ha tényleg ez a gond akkor lehet lightabb cigarettára vagy elektromosra kellene átállnod, gyengébb nikotintartalommal.Esetleg ez megoldás lehet.
Szokjál le róla...
Nem tudom mi nehéz benne!
4 hónapig cigiztem, élveztem stb..., majd láttam egy részletet a cigiről, hogy milyen betegségeket okoz, stb..., és 1-2 nap alatt leszogtam róla...
Bocs, igazad van tényleg a leszokás a legoptimálisabb megoldás,és neked volt igazad hogy leszoktál 4 hónap alatt, de bocs ennyi idő alatt nemigen tudtál rászokni sem...
5 év azért kicsit keményebb...
Tényleg nem akarlak megbántani!
Én 8 év után hagytam abba és álltam át elektromosra. Az is nehéz volt. Most jön majd a nikotin megvonása és végül a szokásé.
Javaslom kedves kérdezőnek is az elektromos cigire átállást.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!