Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért van sokszor hányingerem...

Miért van sokszor hányingerem a cigitől?

Figyelt kérdés
5 éve dohányzom, de már jó ideje van hányingerem tőle..talán egy éve..nem mindig de azért gyakran..persze le kéne szokni de nem megy..1-másfél éve töltöm a cigit..nem tudom ennek lehet-e köze hozzá..18/F
2011. jan. 4. 22:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%
A legnagyobb probléma az, hogy már megszokásbol szívod nem pedig azért mert kívánod. És persze a töltés is közrejátszik.
2011. jan. 4. 22:57
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
nem tudom, nekem is volt egyszer egy ideig ilyen kb. egy-két hónapig.......aztán elmúlt, de régen volt már, kb. 5 éve. nem tudom, h mi lehet az oka.
2011. jan. 4. 23:03
 3/14 anonim válasza:
100%
Mert szar a dohány.Egyszer elszivtam egy ilyen csavart cigit,és hányingerem lett.Azóta inkább nem gyújtanék rá.
2011. jan. 4. 23:03
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Régebben olvastam egy hasonlóról, hogy a túlzott nikotinbevitel mintha közre játszana a gyomorszáj működésében, tehát refluxos tüneteket tud okozni. A refluxnál mondjuk nincsen hányinger,bár rohadt sok olyan tünetet okoz amit nem is gondolnál, de lehet ez lehet probléma, mivel a tömött ciginek szerintem a nikotintartalma magasabb, mivel eleve a dohány is erősebb és a filter amit lehet hozzá kapni sem olyan "kifinomult".

Ha tényleg ez a gond akkor lehet lightabb cigarettára vagy elektromosra kellene átállnod, gyengébb nikotintartalommal.Esetleg ez megoldás lehet.

2011. jan. 5. 06:15
 5/14 anonim ***** válasza:
30%

Szokjál le róla...

Nem tudom mi nehéz benne!

4 hónapig cigiztem, élveztem stb..., majd láttam egy részletet a cigiről, hogy milyen betegségeket okoz, stb..., és 1-2 nap alatt leszogtam róla...

2011. jan. 5. 18:43
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, igazad van tényleg a leszokás a legoptimálisabb megoldás,és neked volt igazad hogy leszoktál 4 hónap alatt, de bocs ennyi idő alatt nemigen tudtál rászokni sem...

5 év azért kicsit keményebb...

Tényleg nem akarlak megbántani!

Én 8 év után hagytam abba és álltam át elektromosra. Az is nehéz volt. Most jön majd a nikotin megvonása és végül a szokásé.

Javaslom kedves kérdezőnek is az elektromos cigire átállást.

Minden jót!

2011. jan. 5. 19:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
én 8 év után raktam le úgy a cigit hogy egyik napról a másikra és kész. igaz hogy előtte már sokszor megpróbáltam , nem sikerült, de most valahogy nem hiányzik. és tök jó :)
2011. jan. 5. 21:11
 8/14 anonim ***** válasza:

Igen!

Leszokni jó érzés :D.

2011. jan. 5. 21:13
 9/14 A kérdező kommentje:
tudom hogy a leszokás lenne a legjobb, de nem ez volt a kérdés..de azért köszi..
2011. jan. 6. 12:26
 10/14 anonim ***** válasza:
28%
Én arra lennék kíváncsi, hogyan lehet egyáltalán rászokni. Milyen lelki indíttatásból.
2011. jan. 8. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!