Ami az összes többi cigiről: büdös, egészségtelen, drága!
2011. jan. 1. 14:38
2/10 anonim válasza:
Szerintem nem szívj semmit ezzel csak te nyerhetsz! Pénzed is megmarad, az egészségedet se veszélyezteti...stb.
2011. jan. 1. 14:45
3/10 A kérdező kommentje:
Bocs de,nem kezdő vagyok a dohányzásban és köszönöm nem kérem a lebeszéléseket hogy ne dohányozz stb. , csak kíváncsi vagyok a véleményekre erről a cigiről.
2011. jan. 1. 14:52
4/10 anonim válasza:
nem tudok erről semmit de azt tudom hogy büdös és egészségtelen és ne hogy rá szokj arra a büdös hányadékra
én mondom neked
2011. jan. 2. 10:43
5/10 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva??? Az volt a kérdés, hogy mi a véleményünk. Hét én azt írtam le ...
2011. jan. 2. 11:09
6/10 Phoney válasza:
Azért b+ mert
1. olyanról mondtál véleményt, amit láthatóan nem kóstoltál
2. olyanról mondtál véleményt, amihez nem értesz.
Ez kimeríti a "nem hasznos" válasz fogalmát, arra pedig minusz pont jár.
üdv,
egy nemdohányzó:P
2011. jan. 2. 15:14
7/10 anonim válasza:
Mert te látsz olyat hogy oda lenne írva hogy " szigorúan az válaszolhat aki cigizik, és kipróbálta már !!!!" ?????
2011. jan. 2. 15:55
8/10 Phoney válasza:
Ne feszüljünk ezen, nagyon jól tudod, hogy a kérdező mit akart tudni, te pedig másra válaszolsz, mert nincs jobb dolgod.
(Tudom, nekem se, be is vallom.)
2011. jan. 2. 16:08
9/10 anonim válasza:
mérnem értik már meg ezek a nemdohányzó emesék h mindig lelesznek pontozva ha ilyeneket irogatnak, ezekre a véleményekre semmi sem kíváncsi, hiába hangoztatjátok h ti milyen okosak vagytok h nem dohányoztok, de ezt rögtön ellensúlyozzátok azzal is h elkezdtek olyanokra válaszolni amihez gőzötök sincsen. gratulálok, agyszintet hozzátok....
a cigiről...nekem még egyetlen multi sem jött be, ezsem
2011. jan. 4. 22:47
10/10 csesztedxD válasza:
semmi különös, jó cigi nekem ízlik,ígyhogy levitték a Multi árát csak ezt szívok :D ajánlom a Cobaltot,aki már régóta benne van a cigi témában annak befog jönni ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!