Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hol lehet Budapesten Silverado...

Hol lehet Budapesten Silverado cigit kapni?

Figyelt kérdés
Sok helyen kerestem, de sehol sem találtam.
2010. dec. 29. 20:33
 1/8 anonim válasza:
Azt hiszem LIDL-ben. Nem biztos :)
2010. dec. 29. 20:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Sokat keresheted, mivel eléggé sajátos volt már nemigen látom a polcokon én sem, de a Móricz Zs. krt nél van egy dohánybolt a 6-os villamos megállójában Irinyi út felé fordulva balkéz felé. Ott régebben biztosan volt, hogy most is? Azt nem tudom, bár a cigi/szivarka nem éppen a romlékony áru szóval ha nem vásárolták fel a készletet akkor ott van.
2010. dec. 29. 20:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. dec. 29. 20:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, nem tudok valaszt adni a kerdesedre, de annyit leszogezhetek, hogy nagyon-nagyon meg fogod utalni a 15-20. doboz utan. En is hasonlo cipoben jarok, regen szivtam de pont eleg volt, egy ido utan undoritova valik.
2010. dec. 30. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Pont erre utaltam a sajátos szóval :D. Valami kegyetlen sz@r, valószínűleg ezért nincsen már nagyon forgalomban esetleg elfekvő készletben.
2010. dec. 30. 15:26
 6/8 anonim ***** válasza:
ha nagyon kell akkor itt a XXII kerben lehet kapni asszem 515 -ért ha érdekel utánanézek..
2011. jan. 8. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Én találtam 1et az utcán ÉGVE xD

jó erős...

2011. jan. 10. 15:48
 8/8 anonim válasza:
1db is elég,hogy megutáld,nem kell ahhoz több doboz.
2011. márc. 26. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!