Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hol tudok pipát venni Budapest...

Hol tudok pipát venni Budapesten? Hol érdemes? (NEM VIZIPIPA)

Figyelt kérdés

pipát szeretnék venni csak nem tudom, hol vegyek. itt neten amit találtam azok mind vidéken vannak odáig nem tudok kimenni csak itt budapesten tudok mozogni. van olyan hely ahol viszonylag megéri a vásárlás?

ismétlem nem vízipipáról van szó, hanem rendes pipáról.

2011. aug. 8. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
A körúton a Rákóczi tér és a Baross utca között van/volt egy pipabolt. Elég régen jártam arra, talán még megvan.
2011. aug. 8. 17:03
 2/5 A kérdező kommentje:

[link]

ez lenne az? 1088 Budapest, Baross utca 10 . 1. em. 6.

ezt már előbb megtaláltam, csak az van kiírva, hogy valami pipagyár és nem tudtam biztosra, hogy most akkor ott van-e üzlet. de ezek szerint van? akkor azt majd holnap megpróbálom megközelíteni.

2011. aug. 8. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, az a körúton volt/van, egy sarki üzlethelyiség, akkora mint a régi trafikok.
2011. aug. 9. 12:24
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Megkerestem google 5. találata.

2011. aug. 9. 12:29
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm az infókat, hát elmentem arra a helyre és nem volt ott semmi.. nembaj, fogtam magam elmentem deák ferenc térre mert hallottam ott van egy de ott sem találtam, aztán kis földalattival elmentem oktogonra ott zárva volt a dohány bolt és utána westendbe elmentem egy dohányboltba és kb 2-3 száz forinttal többet fizettem mint ahogy a weboldalon néztem ezeket a pipákat, de nemérdekel, végre szereztem egy pici pipát :) és ez nekem tök elég.

[link]

1800-ért vettem.

2011. aug. 9. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!