Mennyibe kerül egy átlag szivar m. o-n?
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 14:48
1/5 Phoney válasza:
Kisebb méretű (nem szivarka!) már 1500 Ft/5 szálért is van (Henri W. HC), normál méret pedig 700 Ft/2 szál fölött, ha jól emlékszem.
Van valami magyar márka is, egészen rövidek talán 500 Ft/5 szálért, de azt inkább nem dícsérném:)
Hogy mi számít itt átlagosnak, arról fogalmam sincs.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi.
és hol lehet venni?
2010. dec. 26. 16:52
3/5 anonim válasza:
100ft/száltól a határ szerintem a csillagos ég. "Hol lehet venni?"-ezt komolyan kérded??
4/5 Phoney válasza:
Benzinkutakon éjjel-nappal... amúgy meg dohányboltokban, amit ha nem találsz akkor meg szinte minden plaza/tesco/ilyenekben van egy.
5/5 anonim válasza:
multkor vettem kubai szivart 700 ftért. finom volt nagyon. ;) és sztem bemész dohányboltba megkérded milyenek vannak, ha elmondod milyet szeretnél biztos segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!