Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Bond, Viceroy, vagy Szofi?

Bond, Viceroy, vagy Szofi?

Figyelt kérdés
A véleményetekre lennék kíváncsi, ugye mind a három 540ft hogy ki melyiket szívja.
2010. dec. 22. 17:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Kedves előttem szóló, teljesen igazad van. Az ilyen trollkodó emberek nem is biztos hogy nem cigiznek, csak uszítanak mert az nekik jó, kiélik megalomán vágyukat. Ez nem cigi nem cigi kérdése, ez simán bunkóság és kész.

Szűzlány mesél hogy milyen a szex, erre ezt szoktam mondani.

Kedves kérdező, töltött /sodort cigi nekem nincsen türelmem hozzá. De próbáld ki, biztos van ismerősöd aki adna egy szálat. Egy időben csináltam azt, hogy töltöttem és otthon azt szívtam, ha elmentem akkor meg rendeset, nem annyira drága egy töltő/dohány hogy ne próbáld ki szerintem. Viszont nagybátyám meg esküszik rá. Ízlések és pofonok.

2010. dec. 23. 12:02
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

Kedves előttem szóló.

Csak annyit tennék hozzá, hogy nézd meg az írásod alatti hirdetést!

A rák nem válogat!

Majd akkor legyél nagyfiú, amikor minden légvétel egy kín lesz. És ha nem veszel levegőt, az is.

2010. dec. 23. 23:47
 23/26 anonim ***** válasza:

Kedves nemdohányzó troll, mi a franc köze van ennek megint a kérdéshez?

Amúgy én is leszoktam egy ideje, de ennek ide semmi köze nincsen.

2010. dec. 24. 09:40
 24/26 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Személy szerint a 100's Narancssárga/Halványkék "Szofi"-t szívom.. Nekem ez jön be.

Sok fajtát kipróbáltam az évek során, de ez a kedvencem. Szívtam Pall-Mall-t, Multit, West Ice-t de már mindnek érzek valami rossz utóízt, ami által nem tartom jónak, sőt rossznak tartom őket. Igazából próbáltam már leszokni, csak nem sikerült..

2010. dec. 26. 01:46
 25/26 anonim ***** válasza:

ezekkel a cigarettákkal az a baj, hogy nagyon erős, számomra irritáló bűzük van.

lehet, hogy semmivel sem jobb a Marlboro, de az nem ennyire jellegzetes szagú, abból is Flavour Note és Plus ami kellemes.

A Multifilter cigaretták is minőségibbek, a fent felsoroltaknák, és az áruk sem vészes, most talán 570Ft!

2010. dec. 27. 07:57
 26/26 anonim ***** válasza:

"Marlboro gold.. 710

a többi sz**r

még talán a pall mall joó"

Ebbol is latszik h nem vagy tobb 15-nel es anyuci meg apuci tart el...

Kerdesre valaszolva nekem a piros viceroy a kedvencem,de a barna szofi se rossz.Piros bondot nem szeretem, nekem kicsit "kaparos",a kek meg gyenge.Toltott cigiket se vetem meg ha keves penzem van es messze a fizu akkor azt szivok szofi huvellyel barna szofi dohannyal.

2010. dec. 28. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!