Bond, Viceroy, vagy Szofi?
Nekem egyértelműen a kék Bond.
Viceroytól fájt a fejem.
Szofi ( kék) meg fosat. :) komolyan, nemcsak engem, haverokat is itt valaki mást is? ( Nemdohányzó trollok/ okostojások beszólásait kérem mellőzni! )
A szofival nekem is annyi a bajom, hogyha egy hétig azt szívom, nagyon szarul vagyok...
Ebből az árkategóriából már nagyon régen szívtam, a bondot nem szeretem, ha választani kell akkor viceroy.
No látod kedves kérdező, mindenkinek más és más a jobb, előttem szólónak a viceroy ( sok ismerősöm is erre esküszik)
nekem a bond, másoknak meg más ennyi.
Neked kell eldöntened melyik ízlik! Szívd azt vagy inkább egyiket sem :).
bond.
azok meg akik beszólnak egy ilyen topikba h nem dohányoznak, és büszkék....örüljön a fejetek, mert egyébként csökött agyra vall ez a fajta viselkedés, h hozzászól egy olyan topikhoz, amihez semmi köze. pl, vki megkérdezi hogyan kell kiejteni egy külföldi szót, én meg beleszólok, h nembeszélem ezt a nyelvet.....építő jellegű, köszönjük szépen :D gondolkozzatok már el...legyetek rá büszkék h nem cigiztek, de ne reklámozzátok, h baromira csököttagyúak vagytok. amihez nem értetek, azt mellőzzétek. ez így a normális, nemkell hozzá nagy IQ h ezt vki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!