Szerintem a dohányosok önzőek. Én értékelem rosszul a dolgokat, vagy más is hasonlóan gondolkodik?
A felsorolásod szerintem nem teljes. Tessék a világ összes dohányosáról írni az ismereteid alapján, ha ki tudod jelenti, hogy önzőek. Így, általában és mindenki.
Köszönöm szépen, én nem dohányzom ott, ahol nemdohányzók élnek. És nem én vagyok az egyedüli...
A Te családodban vannak felelőtlen emberek.
Én a páromat kiűzném a lakásból, ha a gyerekkel egy légtérben rá merészelne gyujtani...
De nem gyujt rá.
És én sem.
A Te párod, neked kell elgondolkoznod azon, hogyan vennéd rá, hogy kicsit gondolkozzon. Mondjuk ahelyett, hogy a többi -normális-bagóst bántod.
Vagy írjunk kérdést, hogy a nemdohányzók kérdésfeltevése buta?
Igen, akiket te ismersz, azok önzőek, de ez egyértelmű azok alapján, amit leírtál, te is tudod.
Én igyekszem úgy cigizni, hogy ne zavarjak másokat, pl. bent nem is gyújtok rá, kimegyek az erkélyre, mert a párom nem dohányzik. Nagy ritkán engedélyt kérek tőle, hogy rágyújthassak bent pl. mikor meg vagyok fázva vagy éppen hosszan tartó benti elfoglaltságom van, ami sürgős. Ha engedélyt kapok, akkor is csak másik szobában, mint ahol ő van és egyből szellőztetek.
A dohányzás élvezeti cikk!
Sajnos nálunk nincs kultúrája a dohányzásnak!
M.O.-n aki rászokik, nagy valószínüséggel láncdohányos lesz, és nem veszi figyelembe, hogy másokat zavar a szenvedélye(tisztelet a kivételnek)
Így az összkép alapján igenis önzőek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!