Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Én vagyok a szemét hogy ezt...

Én vagyok a szemét hogy ezt csinálom?

Figyelt kérdés
Utálom a cigarettát, szerintem nincs semmi értelme azt mondják hogy az is ellazít meg ilyesmi meg stresszoldó ami szerintem nagy kamu, elitélem azokat akik cigarettákat szívnak doboz számmal, de... havonta legalább egyszer sodrok haverral egy kis hasist betekerjük a cigibe és úgy elszívjuk simán, szerintem ez a normális mert : - tényleg ellazít, - erre nem szokok rá úgysem, - több értelme van mint a sima ciginek... mi az hogy elszív egy nap 2 dobozzal, mikor én egy hónapban elszívok 3-4füves cigit és az sokkal frankóbb?
2010. dec. 12. 21:10
1 2
 11/17 Phoney ***** válasza:

Mert a cigire biztos nem lehet rászokni, ki látott már nikotinfüggőt:D

Meg az alkoholra sem (végülis csak belehalsz, ha alkoholfüggőként megvonják az alkoholt, de oda se neki!)

Engem k****ra nem érdekel a fű, életemben 2x próbáltam ki évekkel ezelőtt, de fel kéne nőni ebből az "illegális = gonosz" vs. "legális = biztonságos" marhaságból, mert a törvénykezés általában nem erről szól.

Nekem egy másik kedvencem van, ami 90 évig volt tilos és ma legális, mert kiderült, hogy pár túlbuzgó kis gyökér miatt képzeli mérgezőnek még ma is a fél világ.

2010. dec. 13. 19:22
 12/17 anonim ***** válasza:

Nézd ,egyik sem jó. Szerintem senki sem lesz szemét attól hogy néha elszív egy füves cigit.

De rászokhatsz erre is szóval csak módjával!

Az emberek mint olyanok pedig nem tudnak mértéket tartani, főleg igaz ez a magyarokra, nálunk vagy szabad vagy tilos nincsen középút. Ha legális lenne akkor mindenki betépve fetrengene, ha illegális akkor meg az alvilágot támogatjuk... kényes nehéz és összetett kérdés, de szerintem nem lehet csak úgy elítélni vagy támogatni sem.

A dohányzás társadalmilag/törvényileg elfogadott de egyre inkább "illegális" lesz a sok kiközösítés miatt. Tehát elég kellemetlen dolog dohányozni a mai világban. ( nem beszélve az egészségügyi kockázatról)

De könyörgöm ne ítélj már el senkit sem csak azért mert dohányzik! Ha neki ez így jó akkor hagyjad...

Ha neked meg az kellemes hogy néha füvezel akkor tegyed , de vigyázz ne vidd túlzásba, ameddig megmarad buli szintjén és nem minden nap tolod addig ok a dolog, ha ezen túlmutat, akkor legalább tarts egy két hónap szünetet...

2010. dec. 15. 10:29
 13/17 anonim ***** válasza:
49%

én szívom mindkettőt, de igazából egyiknek sincs sok értelme.

de hogy jössz te ahhoz, hogy a káros szenvedélyeddel, kritizálj egy másik szenvedélybeteget.

2010. dec. 17. 17:02
 14/17 anonim ***** válasza:

ma épp ijen előadáson voltam.és ott is említettek ilyeneket.az első:

a cigi legális dolog,míg a füves cigi nem.

a másodok:

először csak azt mondod 1-2 füves cigit szívsz el havonta,utána növelődik ez a szám,utána minden hétvégén,átterjed a hétköznapokra is,és azon kapod magad,hogy nem tudsz nélküle élni.

2010. dec. 18. 20:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Én nem cigizek, anélkül is nyugodt vagyok ha nyugodt akarok lenni, ja és nem is füvezek még ki sem próbáltam, de azt bánom hogy a cigit igen, anélkül jobb, nem idegeskedek mérnincs pénzem :)
2011. jan. 3. 19:58
 16/17 anonim ***** válasza:

2-vel ezelőtti:

Az első ponttal egyetértek.

A 2. : B*zmeg nem pont ez van a cigivel is????

Egyiket se kell szívni!

2011. jan. 3. 21:48
 17/17 anonim ***** válasza:
"mert arra úgysem szokok rá" Szerintem neked tök midnegy hogy mit írnak, nagy ívbe szarsz rá, csak feltetted trollkodásból ezt a kérdést, nem nem jó, hiába lehet hogy kevésbé mérgező a fű mint a pia meg a cigi, attól még a pia és a cigi legális, a fű meg nem, ez van. ÉS igen, ciki.
2011. febr. 11. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!