Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen cigit javasoltok a...

Milyen cigit javasoltok a vizsgaidőszakomra?

Figyelt kérdés

Szóval alapból nem dohányzom. Biztos sokan megpróbáltok majd lebeszélni róla, de közvetlenül érettségi előtt is dohányoztam a nagy magolásban és nem szoktam rá. Viszont akkor rendesen mellényúltam, hirtelen a pultnál döntöttem el, hogy na én veszek egy doboz cigit és a piros viceroyt láttam meg elsőnek így azt kértem. Mondanom sem kell gondolom, hogy nem bírtam, szóval ezért kérdezlek benneteket kezdetnek mi lenne jó. Gondolom valami fehéret kellene.

19/L

2010. dec. 12. 15:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
vilagoskek multifilter, szurke viceroy, narancssarga pallmall, vilagoskek szofi
2010. dec. 12. 16:04
 2/14 anonim ***** válasza:
59%
Kék Vogue-ot
2010. dec. 12. 16:06
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
zöldet
2010. dec. 12. 16:07
 4/14 anonim ***** válasza:
59%
narancs pall mall sztem jó lesz, vagy a slim(vékony) cigik..legalábbis azok nekem nem olyan erősek
2010. dec. 12. 16:07
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
ezüst marlboro és az ezüst camel nagyon jó, és nem erősek
2010. dec. 12. 16:51
 6/14 anonim ***** válasza:
54%

zöld multi, világoské szofi, halványkék szofi.

most a szofinak meg a multinak lement az ára és azok ár/érték arányban nagyon jok. legalábbis én csak multi vagy szofit szivok. vagy ha sok pénzem van akkor malbit.:D ;)

2010. dec. 12. 17:28
 7/14 anonim ***** válasza:
17%
Nem fogsz jobban tanulni a cigitől. Vagy ha igen, akkor ennyi erővel már a szőlőcukortól is, és jé, az nem káros...
2010. dec. 12. 18:32
 8/14 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy lesz valaki aki megjegyzi. Fogyózom és régebben szokásom volt, hogy tanulás közben nasizok, e helyett kell a cigi.
2010. dec. 12. 18:39
 9/14 anonim ***** válasza:
6%
Ennyi erővel rágózhatnál is. Szerintem te is meg tudnád oldani, de te CIGIZNI akarsz...
2010. dec. 12. 19:19
 10/14 anonim ***** válasza:
64%
Vegyél egy olyan kis labdát, mely olyan anyagból készült ami nyál hatására bomlik, de rohadt lassan. Így akár fél évig is rághatod és közbe jut is valami a szervezetedben nasiként.
2010. dec. 12. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!