Milyen vizipipát javasoltok?
Vásárlásnál figyelj arra, hogy sehol se legyen rozsdás a vízipipa
Keletinél szultán centert tudom javasolni :)
A dohány elég drága, bár ha nem használsz hozzá sokat, akkor aránylag sokáig elég. 50 g kb 800-1000Ft
A szene tis vedd szultánban, elég olcsó :) Most 2 ünnep között, 10 db volt 200Ft, máshol én 700ért vettem...
Kb 50 centiset vegyél, szépen fog mutatni a szobádba is :D
Ha van még kérdésed, írj :)
Pipát én is sultan centerben vennék. A mérete igazából attól függ, hogy mire szeretnéd használni. Ha egymagad, otthon, néha, akkor bőven elég, ha picit veszel. Nekem asszem 55 centis van, ami nem nagy, d arra elég, hogyha mondjuk öten használjuk, és körbeadjuk.
Viszont a dohány a sultanban elég drága, így én azt és szenet a Leielinában szoktam venni (Nagymező utca).
Dohány a legolcsóbban a Wesselényi utcánál kapható, szén pedig Monoron a Dohány-Alkohol kis és Nagykerben, ha van Monor kártyád.
Pipavásárláshoz tényleg a Szultán a legjobb. Arra figyelj, hogy nem mindegy, hogy szír vagy egyiptomi pipát veszel, szerintem az egyiptomi a jobb. És igen, még ami fontos, hogy ne legyen rozsdás!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!