Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ma másodszor füveztem, amikor...

Ma másodszor füveztem, amikor iskola után szívtuk tök jó volt nevetgéltünk stb ma meg hazajöttem mert engem b@szogattak dagadt g*ci stb. ütöttek mondták holnap box stb. miért ien aberáltak?

Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 01:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
mert te is az vagy. ilyenek a narkósok.
2010. dec. 11. 01:32
 2/11 anonim ***** válasza:

nem sokat füveztem, de ak mindenki jó fej, ők is leszarták, h nem bírnak, csak nevetgéltek.

egyáltalán ne így próbálj meg velük haverkodni, és fűhöz se nyúljál, mert hihetetlen módon bezavar a memorizálásban (nem csak szívás közben, hanem sokkal sokkal később is).

keressél új haveri kört, mert ezekkel sztem nem fogsz haverkodni ha így viselkednek.

2010. dec. 11. 01:44
 3/11 anonim ***** válasza:
szívjál egyedül, annak is megvan a maga hangulata :))))
2010. dec. 11. 05:09
 4/11 anonim ***** válasza:
az biztos hogy jókat lehet nevetgélni.... :) Syd Barret is sokat nevetgélt 68-ig, aztán úgy is maradt :(
2010. dec. 11. 07:08
 5/11 A kérdező kommentje:
háth csak nem értem az okát mert bentvan a haverom akor elnevetek valamin de ha kimegy rögtön engem baszogatnak:S
2010. dec. 11. 10:40
 6/11 anonim ***** válasza:
ne barátkozz velük, egyértelmű
2010. dec. 11. 14:50
 7/11 anonim ***** válasza:
a fű nem narkó.syd pedig nem a fűtől készült ki hanem a herointól. ne keverjük már a dolgokat.és ne pofázzon senki olyanról amit még nem tapasztalt
2010. dec. 12. 15:04
 8/11 anonim ***** válasza:
és nem is akar:)
2010. dec. 12. 16:31
 9/11 anonim válasza:
Mert a fű ilyen hatást vált ki... leszarja mindenki hogy mi van, akkor akárkivel elvan az ember, tapasztalat. Vagy csak azértmert esetleg te állod a füvet?:) arról is lehet szó hogy csak azért kellesz nekik. de amúgy tényleg ne füvezz sokat, mert memóriád rossz lesz tőle nagyon és ez is sajna tapasztalat, nekem sem meghy mostanéába úgy a suli ahogy ezelőtt mikor nem füveztem.
2010. dec. 12. 22:39
 10/11 anonim válasza:
minden füves kérdéshez beírnám: gimis végzős 18éves fiú vagyok. van egy évfolyamtársam 6éve aki tök rendes kis teperős gyerek volt a suli elején. 9.ben kezdett füvezni ma kéthetekre tűnik el a suliból és olyan fűszag lengi körbe hogy hihetetlen betépve is bejött már egyszer suliba ezentúl rászokott a cigire. egy hétköznapi gyerekről beszélek akivel anno sokan barátkoztunk ma szégyelljük hogy közénk jár. másfél éve mindenki az itteni környezetében próbálja rávenni hogy vegyen vissza mert ez káros. ma ott tartunk hogy alig artikulál folyton hadar és ki lett közösítve. csak egy helyen fogadják be, az utcán ahol betéphet. ez bács-kiskun megye egyik legjobb nevű gimnáziumában történt meg. mindenkivel megeshet. ne füvezzetek!
2010. dec. 13. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!