Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit gondoltok az elektronikus...

Mit gondoltok az elektronikus cigarettákról?

Figyelt kérdés
Szerintetek értelmes dolog, megéri rá pénzt költeni? Vagy egyszerűbb simán leszokni a dohányzásról? Bár leszokni valóban olcsóbb. :)
2010. dec. 10. 22:20
 1/9 anonim ***** válasza:

én nemet mondok rá, de én nem iszom alkoholmentes sört, és koffeinmentes kávét sem. szerintem a krumplileves az legyen káros.

leszokni pedig nem hiszem hogy leszoksz vele, mivel nem elég hogy a nikotinhoz ugyanúgy hozzájutsz, mintha cigiznél, de maga a szívás, fújás, a szertartás része is megmarad a dolognak.

2010. dec. 10. 23:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ELEKTRONIKUS? Véletlen nem az ELEKTROMOS szóra gondoltál?...
2010. dec. 10. 23:15
 3/9 anonim ***** válasza:

azt gondolom hogy túl drága... ez csak azoknak éri emg akik napi 1 dobozzal szívnak minimum... sokat jártam utána a dolognak számolgattam.. és nekem marhára nem érné meg... 1 doboz cigi elég nekem egy hétre.. eCigivel pedig kb 3-4ezer ftot költenék hetente, amit nem is engedhetnék meg magamnak...

szóval szerintem ha olcsóbb lenne akkor többen választanák ezt...

2010. dec. 12. 17:41
 4/9 anonim ***** válasza:

egy patron 15 szálnak felel meg

egy doboz patron (10db) 2000ft-tól nő

tehát ha neked egy hétig elég egy doboz -19 szál és egy patron 15 szálnak felel meg akkor nem értem hogy, hogy a fenébe jött ki neked az a heti 3-4 ft

2010. dec. 12. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:
kalkulátorral számoltam amit onnan lehetett letölteni...
2010. dec. 12. 23:21
 6/9 anonim ***** válasza:

A világ egyik legjobb találmánya.... ha neked azt hozta ki hogy heti 4000?? Ember megveszel egy normális készletet, ( ha kéred megmondom melyiket ) 25-30 ezer, ebben van 3-4 atomizátor is meg egy rakat patron meg 40 ml e liquid, baromi sokáig elég innen csak havonta/kéthavonta költessz 2600 at egy atomizátorra, ill folyadékra, a patront manuálisan lehet megújítani fillérekből.

Nem alkoholmentes sör vagy koffinmentes kv ez inkább egy alternatíva a dohányzásra, nehéz átállni 3-4 nap kell, de utána ok a dolog. Nikotint kapod, ha van akaraterőd akkor onnan is lejjebb tudod venni az adagot még a végén leszoksz de nem kell. Amiért jó:ha nem is állsz át teljesen de pl amikor döglessz pl a gép előtt ott nyugodtan füstölhetsz nem zavarsz senkit... stb stb. Ha nem tetszik akkor nem kell használni, ennyi de nem kell leszólni.

És kedves kérdező a válaszom igen megéri rá költeni , de nagyon nem mindegy milyenek a dohányzási szokásaid, annak megfelelőt kell venni és végigkóstolni egy csomó ízt mire megtalálod melyik a tuti, ha gondolod segítek ebben is.

Minden jót!

2010. dec. 14. 22:03
 7/9 anonim ***** válasza:
engem érdekelne a dolog csak sok befektetést igényel.. nincs annyi pénzem jelenleg... meg nemtudom én azért szeretném egyszer kiprobálni mielőt vennék..
2010. dec. 14. 23:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ki lehet ezeket próbálni vásárlás előtt ingyen csak az a csel hogy úgy ingyenes csak hogy a próbakészlet árát levonják, hogyha náluk vásárolsz.

PROBLÉMA: Az összes hivatalos kereskedő egy mocsok hiéna, drágán , sokat és szart és közben tartsuk vissza az infót.

DE! És itt a nagyon,de ha jó minőségű e cigaretta kell , akkor 1. felejtsd el a cigaretta formát, 2. ne sajnálj elsőre cirka 25-30 ezret ( ha kiszámolom majdnem ingyen van a rendes cigi mellett, mivel annyi anyag van benne hogy 20-30 doboz cigit lefed ) 3. CSAK jót vegyél, ha szart veszel, akkor azonnal visszaszoksz hosszú távon. 4. NEM olyan mint a cigi , de ha az előbbieket betartod elég jó hasonlóság. 5. 3-4 nehéz nap kell ( ett nekem ) az átálláshoz.

Problémák az ecigivel:

1. Kezdő ára magas , de hamar bejön.

2. Nagyon előre kell gondolkodni, mivel a beszerzése nehézkes és sok az átfutási idő. ( pár nap mindig a posta miatt ez áll szemben az 5 perces leugrok a benzinkúthoz egy cigiérttel.. )

3. nem lehet mindenhol venni.

DE nagyon jó én csak ajánlani tudom, ha kellenek tippek milyet hol merre akkor írj és válaszolok.

( 8 év napi 1 doboz light cigaretta után álltam át elektromosra. )

Üdv

2010. dec. 15. 08:07
 9/9 anonim válasza:
engem érdekelne,(legutolsó hozzászóló) melyiket javaslod, hogyan?
2011. júl. 21. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!