Vizipipások, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Új vp-m van.
Amikor kipróbáltam még tök jó volt minden, az íze, a füst..
De most borzalmas!
A sárgadinnye íz helyett most ilyen égett poros, fujj, nagyon rossz :SS a füst is kevés.
A szén nem ért a dohányhoz, mert raktam rá lyukasztott fóliát, és még arra négy fóliagolyót, amire a szenet.
Mit csináljak?
Köszi!
2010. dec. 8. 15:21
1/13 anonim válasza:
tisztítsd ki, vagy cseréld le a csövet 1 moshatóra, amit minden használat után moss ki.
2/13 A kérdező kommentje:
Kitisztítottam használat előtt.
2010. dec. 8. 15:33
3/13 anonim válasza:
"A szén nem ért a dohányhoz.
A lány nem ért a pipához."
Olcsóbban kijösz ha gyógyszerezel. Vodka és nyugtató pl.
18/F
4/13 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem értek hozzá..
Semmihez nem úgy fog hozzá az ember hogy már ért is hozzá...
2010. dec. 8. 15:37
5/13 anonim válasza:
Minden alkatrészt kitisztítottál? Átmostad vízzel az egészet?
Mert attól lehet ilyen gond...
6/13 A kérdező kommentje:
Nem mostam át, köszi :)
2010. dec. 8. 15:41
7/13 anonim válasza:
Ne tarsd olyan heylen ahol könnyen beporosodhat, illetve sűrűn mosd át az alkatrészeket.
8/13 anonim válasza:
vvv.vizipipacenter.hu
ott is van ilyen kérdés
9/13 anonim válasza:
Igen, a sárgadinnye, nem egyszer bosszankodtam már vele:) És gondolom pont Nakhla márkáról van szó ugye? Az a helyzet hogy ilyen ez az íz, fos, nagyon nagyon könnyen éri el ezt az állapotot hogy nagyon erős lesz kevés füsttel! Próbáld ki másik dohánnyal, ha azzal jó akkor megvan a probléma!!!
10/13 A kérdező kommentje:
al fakher :)
amúgy szerintem az lesz, másikat veszek... :)
köszönöm a válaszokat :)
2010. dec. 10. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!