Lehet Chesterfield cigit kapni Bp. -en?
Annyit láttam Olaszországban (ott még mindig népszerű és ismert), bánom hogy nem vettem...
Tudom, volt már itt többször is a kérdés feltéve, de most hátha tud valaki olyan helyet ahol MÉG mindig kapható.
nem lehet. azt hittem az EU csatlakozás után lesz majd, de nem lett. osztrákból hoztam egy ideig, de már olyan mértékig emelték az árát, hogy nem éri meg.
pár év, és újra megéri, nem azért mert ott olcsóbb lesz, hanem mert itt lesz drágább, legalább is a tervek szerint. :)
Spanyolországban:
4,15 egy paksa.Ez még majd megy feljebb is januártól.azt hiszem 4,55 re akarják feltornázni, de lehet megáll 4,35 nél.Nem éri meg bevinni.Otthon meg ha van ennyi pénzed erre a cigire akkor inkább rendelj be 50 kartonnal.Határon ügyesen meg lehet bulizni, ha érdekel elmondom....privátban.És nem sápolják le a vámon a felét a jófejek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!