Van esély arra hogy daganatom lesz valaha?
16 éves vagyok. sportolok, miden nap (majdnem mindennap) c- vitamin + béres csep, meg nem tudom milyen vitamin, és most életemben, talán 3-szor gyújtok rá, magamtól, mert a buli utáni cigi megmaradt, gondoltam elszívom. van esély hogy rákom lesz?
Apám 18-tól 32 évces koráig dohányzott. Nagyanyám jelenleg 68 éves és dohányzik 18 éves korától. semelyikük nem rákos, és nem is volt semmilyen betegsége eddig.
van esély? és akárhányszor próbáltam rászokni, soha nem tudtam elmenni a boltba hogy megvegyek egy doboz cigarettát.
Nem lehet garantálni, hogy egyszer nem lesz, viszont az esélyét tudod csökkenteni azzal, ha egészségesen élsz (ebben a dohányzás mellőzése is beletartozik).
A cigarettával kapcsolatban viszont felhívnám a figyelmedet arra, hogy a daganatkockázat csak egy dolog. Jó lenne, ha a COPD-ről is tudna mindenki. Itt olvashatsz róla bővebben, közérthetően:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!