Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Okozott már másnak is szívritm...

Okozott már másnak is szívritmuszavart a dohányzás?

Figyelt kérdés
Az elmúlt időszakban gyakran éreztem, hogy időnként erősebben bedobban a szívem. Nem tudom, hogy erre egyértelműen rá lehet-e mondani, hogy kihagy a dobbanás, vagy hogy ritmuszavar, de ezt érzem/éreztem. 4 napja tettem le a cigit, és úgy érzem, mintha kevésbe jönnének elő ezek a tünetek.
2010. nov. 22. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
OkozHAT.Jól tetted hogy leszoktál/leszoksz a cigarettáról.
2010. nov. 22. 14:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen okozhat. De meg azert nem szoktal le:-) Ahhoz kicsit több idö kell meg:-)
2010. nov. 22. 16:05
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy ez még csak a kezdet, ezért is fogalmaztam úgy, hogy "letettem" a cigit.

Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

2010. nov. 23. 12:16
 4/6 anonim ***** válasza:
OKozhat. Én 6 évig cigiztem és majdnem belehaltam... Hosszabb lehetne az életem, ha nem cigiztem volna:(
2010. nov. 23. 13:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy majdnem belehaltál, meg hogy tovább élhetnél, ha nem cigiztél volna? :(
2010. nov. 23. 14:05
 6/6 anonim ***** válasza:
igen sajnos okozhat. erre az élő példa én vagyok. :/ úgyhogy még most tedd le amíg nem késő :(
2010. nov. 25. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!