A leszokas pillanatatol kezdve -mennyi ido utan nem kivantatok mar a cigit?
Figyelt kérdés
Nekem ma va a 3. napom hogy nem gyujtottam ra , nagyon buszke vagyok magamra (10 ev napi egy doboz cigi ), de neha nagyon eros a cigi utanni vagy , olyankor megiszok egy pohar vizet . Kivancsi lennek nalatok mikor mult el ez az erzes ? egy honap ? Ketto ?2010. nov. 13. 13:21
1/8 anonim válasza:
Először három hónapig nem szívtam, majd egy stresszes helyzetben kértem egy slukkot.Ez elég volt ahhoz, hogy pér hét után már napi két dobozzal szívjak.Ez így ment két évig, majd végleg leszoktam.
2/8 anonim válasza:
Pár évig dohányoztam sajnos, de már nemsokára 2 hónapja, hogy nem gyújtottam rá. Már a füstje is irritál és egyáltalán nem kívánom. Csak így tovább, kitartás ;)
3/8 anonim válasza:
Én,h őszinte legyek,néha még ma is(1 évvel a leszokás után) megkívánom,közben meg gusztustalannak is tartom,de nekem,igaz,h nem voltam függő,szval lehet,h nem érthetem milyen azoknak,akik azok,de attól a pillanattól kezdve,ahogy tudatosult bennem,milyen méreg a cigi,soha nem tudnék többet rágyújtani.
4/8 anonim válasza:
Az ex-dohányos az olyan, mint az ex-drogos meg az ex-KGB-ügynök.
Vannak, akik simán le tudnak róla jönni, de ők nem is voltak igazi függők.
5/8 anonim válasza:
Én 8 hónap után is kívántam,azt álmodtam,hogy cigizek.Sajna megint cigizek,de úgy szívtam el az első cigit,mintha egy napot se hagytam volna ki!
6/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Fogd fel úgy az egészet, mintha soha nem is cigiztél volna! Foglald el magad, és az sem rossz, amit te írtál: olyankor megiszol 1 pohár vizet. Nem rossz, főleg, ha használ, legalább egy ideig is. Bírd ki, semmiképp se csábulj el, mert annak úgyis az lesz a vége, hogy ott ülsz a konyhában égő cigivel a kezedben és szidod magad, hogy a rohadt életbe, már megint..!
7/8 anonim válasza:
1 hete nem szívom és nem kívánom egyáltalán (10 évig cigiztem). Az első 2-3 nap volt rossz, de akkor is csak akkor, mikor párom hazaért és tudtam, hogy van nála cigi.
8/8 anonim válasza:
Nekem 1 hétig tartott, de ez egyénenként változó lehet. Remélem sikerül leszoknod véglegesen:) Vegyél egy csomag ropit meg rágót hátha úgy könnyebb nem rá gondolni. A pohár víz azis nagyon jó megoldás. Csukd be a szemed ha megkívánod a cigit és lélegezz mélyeket, mert az nyugtatja meg az embert, nem pedig a cigi. Kitartást és sikerülni fog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!