Simán bemész egy kisboltba és veszel. Egyébként ha meg nem adják ki akkor átmész egy másikba, valószínű hogy ott már kiadják. Amúgy nem az volt a kérdés hogy cigizzen-e hanem hogy hol lehet venni. Azt ö is el tudja dönteni hogy akarja-e. Nem a legjobb dolog az életben azt elhiheted.
2011. jan. 2. 14:24
22/31 anonim válasza:
kissebb boltokba, kocsmákban, és lepukkantabb helyeken adnak még egy 12 évesnek is =D sok szerencsét =D
16/F
2011. jan. 19. 20:43
23/31 dóriyyi válasza:
Kb. mniden kisboltba kiadják, de a barátaidtól is kréhetsz...ne szokj rá!:/
14/L (cigis..-.-)
2011. febr. 9. 07:25
24/31 anonim válasza:
alkohol cigi csajok és drog az igazi :) XD
am meg mi a fa ért nem mondjátok el neki?
a te életed azt csinálsz vele amit akarsz!!!
kérjél a szüleittől...ennyi...
f/14
2011. ápr. 8. 16:20
25/31 anonim válasza:
jaaaaa
h nem akarod elmondani...kérjél vkitől az utcán...
de sztem ne cigizz...mert károsabb mint a drogok egy része...de ne is drogozz inkább akk csajozz és mértékel igyál...
2011. ápr. 8. 16:22
26/31 anonim válasza:
szentem gondolkodj mások fejével...pontosítok:gondolj bele te most az utcán menőnek érzed magad h ott lóg ki a cigi a pofádból de ezt szentem le se szarják az emberek na szal te meglátnál egy korodbeli gyereket te se gondolod vagy mondod magadba h húúúúde menőőő cigizik inkább azt mondod kit érdekel vagy is én ezt gondolom nah így vannak vele a többiek is :)
2012. febr. 13. 15:54
27/31 slimshady91 válasza:
Hát hallod figyelj...
Én 14 éves korom óta cigizek... sztem egyáltalán ne szokj rá . ha db-i vagy akk tok neked 1 hejet... am meg anyád hoz is nyugottan menny.....
2012. máj. 4. 14:41
28/31 anonim válasza:
Figyelj én is 15 vagyok nem cigizem de pénteken haverom megkért h kérjem ki mert ő nem meri.. bementem egy boltba és láss csodát kiadták.. kisboltba kell menni
ha ritkább cigit akarsz akkor kérj meg valakit h vegye meg neked :D
de szerintem se cigizz :DD
2012. szept. 8. 12:52
29/31 anonim válasza:
És jöttek a Nemzeti Dohányboltok. .... :D
2016. dec. 30. 21:02
30/31 anonim válasza:
Most már 23 éves vagy szóval még tudod venni magadnak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!