Mit csináljak, hogy ne érezzék a számon, hogy cigiztem?
Ne gyújts rá!
Amúgy a nemdohányzó ember megérzi.No meg ha egy kismama van ott,az tutira megmondja,sokkal érzékenyebb az orruk.
Én ugyan nem dohányzom, és neked is ezt tanácsolom leginkább, de az egyik haveromnak a málnás izű savanyúcukor nagyon bejött!
Próbáld ki!
Én is dohányoztam 2 évig, és a mostani párom ki nem állhatja, de titokban rágyújtok néha. Ha a szád nem is marad cigi szagú, de az orr és a száj közötti részen érződik. Ha pl. megcsókolnak, teljesen midegy milyen illatú a szád, azt érzik.
Én azt csináltam, hogy valódi citrom levét kentem rá, vagy egy kis ecetes vizet. (60% ecet, 40% víz)
Nem fáj, de semlegesít legalább. Meg büdi :D Azt mondod ecetes uborkát ettél... :D
Mindenki jobban jár, ha leszoksz a dohányzásról. ez ma már nem akkora probléma, mint az emberek gondolják.
az alapvető probléma, hogy a dohányzók azt gondolják, hogy csak a szájukon keresztül érződik a cigi szag, pedig nem! A bőrön és ruhán keresztül ugyanúgy távozik kifelé az a fertő, amit magukba szívnak. Ha mindenképpen a tüneti kezelés érdekel, akkor egy alapos tusolást is javaslok : )
dezodor a ruhádra meg a nyakad környékére + rágó
ziher h beválik mer én is ugy csináltam muterékkal de mostmár mind1 mer tuggyák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!