Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Leszokás után hány hetet kell...

Leszokás után hány hetet kell ahhoz kibírni, hogy már semmilyen elvonási tünet nem jelentkezik?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk ma elődöntöm, hogy soha többé egy slukkot sem szívok, és tombol a sóvárgás, majd telnek a napok, hetek és újabb külvilágból érkező benyomásokkal kell megküzdeni. Mikor jön el az a pont, hogy kialakul bennem az, hogy soha többé semmilyen körülmények között nem gyújtanék rá?

Tudom fejben kell eldönteni, de úgy érzem csak az idő segít. Nem akarok úgy járni, mint azok az emberek akik fél - egy év után visszaestek.

tegnap 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:

itt az a lényeg mennyit gondolsz rá..

ha ezen jár az agyad éjjel-nappal, eljön az idő valahogy rágyújtasz

erős 2 hét a fizikai függőség

ha átmész 2 héten már könnyebb, és ha átjutsz 1 hónapon már csak a sóvárgás marad

tegnap 20:34
 2/3 anonim ***** válasza:
szóval kedves kérdező - Ne gondolj rá ;)
tegnap 20:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz fél, egy év után visszaszokni, akkor soha többé egy szálat sem szabad elszívnod.

A sóvárgás az időnként visszajön, valami előcsalja, de akkor el kell terelned róla a gondolataid, semmiképpen sem rágyujtani, mert akkor újra fellobban a szenvedély, és napokon belül többet szívsz, mint előtte. Nem tudom van-e olyan pont, hogy soha többé nem jön elő a vágy, de inkább bizonyos helyzetben valami hiányérzet, mert én még csak 37 éve szoktam le.😊

tegnap 20:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!