Milyen dohányt ajánlotok tekerni?
Itthon cigarettát, marlboro touch-ot szívok. Nem vagyok nagy cigis és ez nem erős. Külföldön pedig tekerek, Németországban mindig barna camelt vettem. Na itthon azt nem találtam csak sárgát és kéket ami száraz, folytó, nekem legalábbis torok kaparós, köhögtető és az íze sem tetszik. Aki már szívott barna camelt az érzékeli a különbséget, mégegyszer csak ott szívtam barnát. Hollandiában sem találtam barnát ott classic-ot szívtam de az sem az igazi. Zöldhöz kell a dohány, zöld nélkül max 4-5 szálat szívok el munkahelyen.
A másik kérdésem pedig Ferihegyről utazom Hollandiába és érdekelne hány gramm dohányt vihetek fel a gépre. Bárhol megvehetem gondolom nem csak az ellenőrzés után. 250 gramm a vihető mennyiség?
Köszönöm pacsi nektek ;)
Köszönöm mindkét válaszod. Igen arról már hallottam, azzal szemeztem eddig. Jöhet még tipp délutánig, ki mivel teker. Egyébként ezt most találtam a barna camelről, tehát van bennük "közös" :D
válogatott amerikai és török dohányok keverékét tartalmazza, amelyek teljes ízt és aromát kölcsönöznek Önnek, így biztosítva a Camel híres dohányzási élményét. Ez egy természetes dohány, adalékanyagok nélkül. 100%-ban egész dohánylevélből készül. Az American Blend közepes erősségű Burley , Orient és Virginia dohányból áll .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!