Ez a fajta herbál legalális és el szívható ?
Figyelt kérdés
Találtam egy fajta herbál mixet és nem tudom hogy el szívható-e és ez legális ?
Valaki már vásárlólt ezt a fajtát ha igen milyen ?
Amiről beszélek:
[URL= [link]
A Kratom World weboldalom találtam , csak az a baj hogy a leírásban nem írnak nagyon semmit róla.
Előre is köszönöm a válaszokat
jan. 19. 18:55
1/3 anonim válasza:
Ez a kép nem létezik! ....írja ki a link amit csatoltál
3/3 anonim válasza:
Lehet legális is, attól függően hogy milyen hatóanyagot tartalmaz. Időnként betiltanak egy-kettőt vagy megy a c-listára, de aztán a kémikusok csinálnak új variánsokat amik megint pár hónapig legálisak. Itt a növényi törmelék mindig csak egy hordozóanyag, és a fő hatását a bele áztatott por adja. Nyilván fényévekkel károsabb mint az igazi fű, és túladagolva még halált is okozhat, de hát ha egyszer a fű tiltva van sokunknak nincs más választásunk mint ezeket szívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!