Füves cigitől hallucinacio?
Volt valakinek ilyenben tapasztalata? Egyik baratnőmmel füves cigit szìvtunk/ volt előtte is par alkalom, akkor semmi gond nem volt, jo etvagyam lett, jo kedvem, lazulas ..stb/,
Es kb 1 òra mùlva olyan erzesem lett mintha teljesen elveszìtettem volna a külvilaggal a kapcsolatom, nem tudtam, mi a valosag, es mi az amit a szer hatasa alatt erzek, nem tudtam a kettőt kulonvalasztani, hallucinaciok, bizalmatlansag mas emberekkel szemben, megőrülestol valo felelem...
Olyan mintha egy teljesen mas tudatallapotban lettem volna, persze igen, abban voltam, es tudtam is hogy attol van amit szivtunk, de megis nagy volt a zűrzavar, az az erzesem volt, hogy ebből a tudatallapotbol nagyon gyorsan vissza kell razodnom, mert kulonben megőrülök. Probaltak nyugtatni, segiteni, de megsem ment, csak 3-4 ora mulva kezdtem jobban lenni, de 2-3napig utana még nem tudtam aludni, es hallucinaltam, rosssz almok....stb.
Mi lehetett ebben a cigiben? Milyen szer? Eleg rossz lelki allapotban vagyok, voltam, lehet hogy előhozta belolem ezt még jobban?
Köszi. Valahogy sejtettem.. de îgy mar biztos vagyok benne.
Rakerdeztem, hogy mi volt ez, de csak viccesen megjegyezték, hogy nyugi nem herbál....
Elotte soha nem volt gond. Nalam is az utolso volt
Es en amugy is hajlamos vagyok panikolni, idegeskedni , parazos tipus vagyok... enelkul is ..es sajnos en is ugy erzem felerősìtette ezeket a dolgokokat...varok,hatha jobb lesz, de ez felejthetetlen/rosssz /elmeny volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!