Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Veszélyes így cigiznem?

Veszélyes így cigiznem?

Figyelt kérdés
Néhány napja elkaptam az influenzát, a láz 2 nap után elmúlt, mostmár csak a makacs köhögés maradt. Igyekszem minél kevesebbet cigizni viszont amikor cigizek akkor olyan érzés mintha a füst égetné belülről a tüdőmet. Nem tudom mi lehet ez. Nagy bajom lehet ha így cigizek?

tegnap 18:20
A kérdező szavazást indított:
Nagyon veszélyes így cigizned, leírom miért
Keveset cigizhetsz
8 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1 év 4 hónapja nem bagózom. Azóta könnyebben kilábalok a felső légúti megbetegedésekből, mint korábban. Sajnos én sem tudtam lemondani a cigiről, amikor náthás voltam, ezért nehezebben gyógyultam, sokszor szövődmények alakultak ki (arcüreggyulladás, mellhártyagyulladás stb.)

Igen, ez az égő érzés ismerős. :(

tegnap 18:32
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
9 éve dohányzom, sosem merült fel ilyen probléma, bár mindenki szervezete más, párszor voltam beteg azóta, nem éreztem cigizés közben semmi furcsát. Nem tudom te fiatalabb, vagy idősebb, én 21 éves férfi, immunrendszertől is függ.
tegnap 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
20%
Teljesen nyugodtan cigizhetsz ,max próbálj meg kevesebbet szívni.nyilván van szerepe a dohányzásnak a gyógyulási folyamatban,de hogy kinek mennyire számít az tényleg egyén,immunrendszerfüggő.Nekem pl nem számított az ,hogy cigiztem.most hogy nem cigizek ugyanannyi idő kilábalni egy felsőlégúti betegségből.ugyanolyan makacs a nyákképződés.
tegnap 19:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha kellemetlen érzés, akkor biztos nem oké. Nikotin tapasszal bírd ki azt a max 1 hetet amíg meggyógyulsz.
tegnap 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Inkább ne gyújts rá.
tegnap 20:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Tüdőgyulladásod van
tegnap 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!