Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Kávé cigi együtt nem veszélyes...

Kávé cigi együtt nem veszélyes hosszú távon?

Figyelt kérdés
A kávé is összehúzza az ereket plusz a cigi os. Külön sem jók de együtt nem veszélyes?
dec. 9. 21:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Te most jöttél ki a barlangból?

Üdv a civilizációban!

Igen, eléggé káros. Kezdésképpen ülj be néhány prevenciós órára, amit már gimiben is rakásra untunk, mert tudtuk mi azt, de neked, úgy néz ki, újat mondanak.

dec. 9. 22:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
"Fokozza a szívműködést, az anyagcserét és a légzést, növeli a vérnyomást és a vérkeringési sebességet, tágítja az agyi ereket, szűkíti a bél ereit, vizelethajtó. Megszünteti az álmosságot, javítja a hangulatot, gyorsítja a gondolkodást, átmeneti teljesítménynövekedést idéz elő."
dec. 9. 23:38
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
Dehogynem. Főleg a cigi.
tegnapelőtt 00:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Veszélyes, de az élet ilyen (tele van veszélyekkel). Cigizz akkor sörrel (az tágítja az ereket).
tegnapelőtt 09:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Együtt engem feldob nagyon, de mivel én csak napi 1 cigit szívok a reggeli kávém mellé, nekem csak élvezetes lesz mindig, sose káros!
tegnapelőtt 19:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Napi egy ciginek mi értelme van?
tegnapelőtt 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Az hogy beszédülsu, kiüt mint állat :D
tegnap 05:34
 8/9 anonim ***** válasza:
7: így van és imádom azt az érzést.
tegnap 07:58
 9/9 anonim ***** válasza:
a kávé az egészséges
tegnap 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!