Kávé cigi együtt nem veszélyes hosszú távon?
Figyelt kérdés
A kávé is összehúzza az ereket plusz a cigi os. Külön sem jók de együtt nem veszélyes?dec. 9. 21:53
1/9 anonim válasza:
Te most jöttél ki a barlangból?
Üdv a civilizációban!
Igen, eléggé káros. Kezdésképpen ülj be néhány prevenciós órára, amit már gimiben is rakásra untunk, mert tudtuk mi azt, de neked, úgy néz ki, újat mondanak.
2/9 anonim válasza:
"Fokozza a szívműködést, az anyagcserét és a légzést, növeli a vérnyomást és a vérkeringési sebességet, tágítja az agyi ereket, szűkíti a bél ereit, vizelethajtó. Megszünteti az álmosságot, javítja a hangulatot, gyorsítja a gondolkodást, átmeneti teljesítménynövekedést idéz elő."
4/9 anonim válasza:
Veszélyes, de az élet ilyen (tele van veszélyekkel). Cigizz akkor sörrel (az tágítja az ereket).
5/9 anonim válasza:
Együtt engem feldob nagyon, de mivel én csak napi 1 cigit szívok a reggeli kávém mellé, nekem csak élvezetes lesz mindig, sose káros!
6/9 A kérdező kommentje:
Napi egy ciginek mi értelme van?
tegnapelőtt 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!