A kávé plusz xanax kombó tényleg veszélyes? Lehet nem is szabadna együtt a kettőt?
Napi max 1 mg xanaxot szedek és egy nagy pohár kávét iszom.
Pár napja is hallottam hogy valaki aki nagyon sokat kávézott fiatalon szívrohamot kapott
Ugye a xanax mellett alkoholt sem szabad inni
Nekem a családban volt több embernek sziv meg érrendszeri probléma
Mikor elhatalmasodik rajtam a depresszió akkor pont hogy meg több kávét iszom és reménykedem hogy feladja a szivem hamar de amikor jobban vagyok akkor meg elkezdek magam miatt aggódni
Valószínűleg koffein érzékeny is vagyok kicsit mert mikor raszoktam a kávéra volt hogy rosszul voltam meg nagyon hevesen vert a szivem
Jobb lenne ha nem innam vagy nem gond?
1
Pl. azért, mert egyes embereknél (pl. nálam) a kávénak hangulatjavító hatása van.
Kérdező, menj el kardiológiára, nézzék meg a szíved és ha minden oké, akkor igyál nyugodtan kávét, ezerszer, tízezerszer kisebb gond, mint a xanax. És nem muszáj sok kávét inni. :) Elég egyet. A Ricoré például olyan instant kávé, aminek kapásból a fele cikória. Én azt szoktam inni.
Ha csak egyet iszom akkor nem uti a xanax hatását
Tényleg csak azért iszom hogy kicsit jobban érezzem magam reggel
Csak féltem hogy a kettő együtt meg rosszabb lesz
Egyik sem arról híres hogy egészséges lenne
5
Tudsz valamilyen tudományos irodalmat arról linkelni, hogy a kávé kis mennyiségben káros?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!