Amúgy mondjátok már el H szerintetek mi a célja az embereknek a dohány iparban? Érted cigizek meg minden tök jó, azt pár év múlva meg már haldokolsz, meg sipol a tüdőd Ha nem árulnák nem halna meg benne senki
Figyelt kérdés
tegnap 20:19
1/12 anonim válasza:
Hány éves vagy, hogy ezt el kell magyarázni???
Hatalmas bevétel az államnak...
Addiktív ezért lerakni sem egyszerű...
Folytassam még?
2/12 A kérdező kommentje:
Hát igazából 20 éves vagyok csak nemtom felfogni hogy miert csinál valaki ilyet, de igazából arra sikerült rájönni hogy ezt nem fogom megérteni😂
tegnap 21:27
4/12 A kérdező kommentje:
Azt se értem, vagyis de kicsit mert szar az élete és ez könnyebb mint változtatni, de szerintem a fű jobb mint az alkohol, az se jó de nem szedi szét a majadat meg ilyenek
tegnap 22:29
6/12 A kérdező kommentje:
Hát amíg be vagyok állva, de ha abbahagynam utána ugyanolyan ember lehetnek én is, csak nekem ez nem kell
tegnap 23:31
7/12 A kérdező kommentje:
Mer nem akarok olyan lenni mint az emberek tobbsege
tegnap 23:31
9/12 anonim válasza:
Mind a dohány- és alkoholipar hatalmas biznisz. Nem számít hogyan, mi áron érik el a pénzt, de elérik. Ugyan ez a helyzet a droggal, csak az Mo.-on fekete.
10/12 anonim válasza:
Az államot főleg Magyarországon nem érdeklik a magyar emberek testi/lelki egészségük. Erre jó példa a lezüllesztett egészségügy, és vissza maradott oktatási rendszer. Miért nem tanitják azt hogyan élj majd felnottkent egeszseges eletet. Mirrt nem tanitank a tudatos bekes es egeszseges eletre? Mert ebbe van a penz, legyel beteg legyel fuggo es abbol penz van. Csak olyan dolgokat tanitanak a suliba amire felnott korba 99%ba nem is lesz szukseged. Sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!