Lehet-e bajom abból, ha hirtelen hagyom abba a dohányzást?
Figyelt kérdés
Napi egy doboz cigit szívtam kb az utóbbi 3-4 évben.ma 12:41
1/5 anonim válasza:
Ha kibírod az elvonási tüneteket nem lesz gond.
2/5 anonim válasza:
Semmi.
Átmenetileg lehetsz majd álmos, talán fáj a fejed, esetleg ingerültebb leszel. (Minden embernél más lehet ez..)
De ez majd elmúlik.
3/5 anonim válasza:
Csak úgy lehet!
Letenni és kész. Fokozatosan nem lehet.
4/5 anonim válasza:
Nem. Az alkoholizmusnak van olyan súlyos szintje, amikor a hirtelen megvonás (orvosi, gyógyszeres segítség nélkül) akár halállal is járhat.
Az előző hozzászólók válaszain kívül egyeseknél emésztési problémákat is okozhat a nikotinelhagyás, valamint nagyon kellemetlen érzés, hogy az ember szinte semmi másra nem tud gondolni, csak a cigire.
És igen, az ingerlékenység. Nagy önuralom kell, hogy ne veszekedjek a körülöttem lévőkkel.
1 év 3 hónapja nem gyújtottam rá, pedig több mint 25 évig erős bagós voltam. Ha én meg tudtam csinálni, Te főleg. Kitartást!
5/5 kutyafule4 válasza:
Nem, sőt nemhogy emésztési problémáim nem lettek, de jobb lett az étvágyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!