27 hetes terhesen hirtelen le szokni a dohányzásról, okoz valami problémát a babának?
Nem okoz nagyobbat, mint az, ha a "kedves kismama" a terhesség 27. hetéig cigizik...
Nem is értem, miért akar az gyereket, aki ennyit sem képes megtenni érte.
27 hetes terhesen dohányzol, hogy mi?! (már ha te vagy a terhes, kérdező, ha nem akkor bocsi)
Tudod mi okozta eddig a legnagyobb probémát annak a gyereknek, az hogy a kismama 27 hétig dohányzott miközben a szíve alatt ott volt egy gyerek.. Tehát a kedves páciens legjobb döntése most azonnal leszokni..
Nem tudom te vagy-e az vagy valaki más, de az a valaki nem biztos hogy érett még hogy anya legyen..
1-es nek és a 2-es nek is igaza van...
Nem akarom felfesteni az ördögöt a falra, de az anyuka elkezdhet aggódni és imádkozni hogy ne legyen koraszülés, agykárosodás vagy egyéb visszamaradottság.. Vagy a későbbi életére is kihatással lehet, lásd meddőség.
Nyugika van. Nagyanyám végigdohányozta a második terhességét és anyám valóban kis súllyal, de tök egészségesen született, mindezt a 2. VH végén.
Azt nem tudom, h hirtelen vagy fokozatosan kell leállni, nyilvàn orvos fogja tudni!
Ha ennyit nem bírsz megtenni, hogy fogod nevelni azt a gyereket, te szar.
Te szégyen, te csicska, söpredék. Emberiség szégyene.
A kommentelők nagyrésze rosszabb, mint maga a kérdező.
A kérdésre körülbelül senki sem válaszolt, helyette csomóan nekiállnak itt személyeskedni. Gratulálok, rontsuk jobban ennek az oldalnak a színvonalát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!