Aki leszokott a dohányzásról,mit csinált helyette,hogy elviselhetőbb legyen a hiánya? Mozgás,evés,biciklizés,vagy pl mit?
Figyelt kérdés
nov. 30. 09:18
11/19 anonim válasza:
Á, nem cagyok az a kérődzős, utálom az ízét is... ha valami bacon-ös lenne, még talán.
12/19 anonim válasza:
Én is csak a citrusosra vagyok hajlandó:/
13/19 anonim válasza:
Nincs olyan hogy nagyon akarod a cigit, a leszokást kell nagyon akarni.
15/19 anonim válasza:
Hát én nem akarok cigizni de attól még kívánom, jól esne csak hát annak már vége
16/19 anonim válasza:
Az első szálnál már vége ha egy éves/féléves fogadalmat teszel.
19/19 anonim válasza:
Dolgoztam, a családdal foglalkoztam, olvastam, kerékpároztam, több évtizednyi dohányzás után nem is gondoltam a cigarettára, nem értem rá.
Ma már undorodom a füstjétől.
Nem igaz, hogy örökre dohányos marad valaki, ha leszokik is. Én például semmi pénzért nem gyújtanék rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!