Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Aki leszokott a dohányzásról,m...

Aki leszokott a dohányzásról,mit csinált helyette,hogy elviselhetőbb legyen a hiánya? Mozgás,evés,biciklizés,vagy pl mit?

Figyelt kérdés
ma 09:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát eleinte sokat ettem és többet aludtam 😂

De mikor már jobban voltam akkor a sport is sokat segített

ma 09:34
 2/8 A kérdező kommentje:
És mikor nagyon azt érezted, most kell egy cigi, akkor mivel tudtad elviselni?
ma 09:40
 3/8 Szonja66 ***** válasza:
Segíthetnek a relaxációs technikák. Youtubon keress relax videókat és napi 20 percet relaxálj. Esetleg jógázhatsz is. Segíthet a mozgásterápia, pk vmilyen sport barátok társaságában, olyan barátokkal, akik támogatnak a leszokásban.Csinálhatsz szabadtéri programot, pl séta, túrázás stb. ami eltereli a figyelmed, nyugtató hatással van rád. Segíthet a munkaterápia pl vmilyen önkéntes munka vagy hobbi, kipróbálhatsz új hobbikat is , találj olyat, amit élvezel, és akkor nem lesz szükséged a cigire többé.
ma 11:02
 4/8 Szonja66 ***** válasza:

A tüdődnek segíthet kitisztulni, ha friss levegőre mész hegyekbe, vízpartra, nyáron tengerpartra. Sószobába is mehetsz vagy gőzszaunába, a szaunázás méregtelenítő hatású.

Egyél sok vitamint tartalmazó gyümölcsöt, zöldséget. Ihatsz méregtelenítő teát.

ma 11:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Fszság

Egyel meg sportolj valami normális dolgot azt annyi

A mozgás vagy alvás éves is jó mikor erős a sóvárgás de a legelején a nikotin pótló terápia is hasznos

ma 11:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Én egy idő után már nem is kívántam annyira kitisztultam.

A tüdőkapacitásodat tisztítsd, erősítsd sok mozgással (pl. futás), kirándulással.

ma 12:00
 7/8 Szonja66 ***** válasza:
A nikotin elvonási tünetek enyhítésében segíthet a háziorvos vagy egy addiktológus orvos . Lehet használni nikotin tapaszt, nikotinos rágót stb.
ma 12:07
 8/8 anonim ***** válasza:
elhatározás > akaraterő > kitartás
ma 12:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!