Aki leszokott a dohányzásról,mit csinált helyette,hogy elviselhetőbb legyen a hiánya? Mozgás,evés,biciklizés,vagy pl mit?
Figyelt kérdés
ma 09:18
1/8 anonim válasza:
Hát eleinte sokat ettem és többet aludtam 😂
De mikor már jobban voltam akkor a sport is sokat segített
2/8 A kérdező kommentje:
És mikor nagyon azt érezted, most kell egy cigi, akkor mivel tudtad elviselni?
ma 09:40
3/8 Szonja66 válasza:
Segíthetnek a relaxációs technikák. Youtubon keress relax videókat és napi 20 percet relaxálj. Esetleg jógázhatsz is. Segíthet a mozgásterápia, pk vmilyen sport barátok társaságában, olyan barátokkal, akik támogatnak a leszokásban.Csinálhatsz szabadtéri programot, pl séta, túrázás stb. ami eltereli a figyelmed, nyugtató hatással van rád. Segíthet a munkaterápia pl vmilyen önkéntes munka vagy hobbi, kipróbálhatsz új hobbikat is , találj olyat, amit élvezel, és akkor nem lesz szükséged a cigire többé.
4/8 Szonja66 válasza:
A tüdődnek segíthet kitisztulni, ha friss levegőre mész hegyekbe, vízpartra, nyáron tengerpartra. Sószobába is mehetsz vagy gőzszaunába, a szaunázás méregtelenítő hatású.
Egyél sok vitamint tartalmazó gyümölcsöt, zöldséget. Ihatsz méregtelenítő teát.
5/8 anonim válasza:
Fszság
Egyel meg sportolj valami normális dolgot azt annyi
A mozgás vagy alvás éves is jó mikor erős a sóvárgás de a legelején a nikotin pótló terápia is hasznos
6/8 anonim válasza:
Én egy idő után már nem is kívántam annyira kitisztultam.
A tüdőkapacitásodat tisztítsd, erősítsd sok mozgással (pl. futás), kirándulással.
7/8 Szonja66 válasza:
A nikotin elvonási tünetek enyhítésében segíthet a háziorvos vagy egy addiktológus orvos . Lehet használni nikotin tapaszt, nikotinos rágót stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!