Hol mit kell pontosan venni az e-cigihez?
Szeretnék egy kis segítséget kérni e-cigi témában. Pár éve az exem használt e-cigit, amit én is kipróbáltam, és nagyon szerettem. Viszont az akkori készülékből olyan sok füst (vagy inkább gőz) jött, hogy egy idő után fullasztónak éreztem, ezért inkább visszatértem a hagyományos cigire. Most viszont azt tapasztalom, hogy egyre jobban zavar a hagyományos cigi szaga, és már egyáltalán nincs kedvem hozzá. Próbáltam az Iqost is, de nem igazán vált be, ráadásul nagyon sokat elszívtam belőle; előfordult, hogy egy műszak alatt elfogyott egy doboz, majd otthon még egy.
Most szeretnék visszatérni az e-cigire, de teljesen tanácstalan vagyok, hogyan kezdjem újra. Arra emlékszem, hogy annak idején az exem rendelt hozzá aromát és valami alapfolyadékot, amit keverni kellett. Abban kérnék tanácsot, hogy honnan és milyen termékeket érdemes beszerezni, illetve milyen e-cigit kellene szereznem, ami kicsi, praktikus, és nem termel annyi gőzt, hogy kellemetlen legyen csak olyan mértékben, mint egy hagyományos cigaretta vagy kicsivel több.
Illetve, milyen kiegészítőkre lehet még szükségem.Tudom, hogy az exem korábban rendelt néhány extra alkatrészt is ami kellett mindig, hogy ha bármi van akkor legyen pótlás gondolok itt vattára, porlasztóra (talán, de lehet hogy hót hülyeség ) de fogalmam sincs, mik lehettek ezek pontosan.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!