Van valaki, aki most próbál leszokni a cigiről? Nincs kedvetek egymást biztatni?
Szia, én az 51. napon tartok. Egyszer botlottam a 32.-en, azóta még tartom magam. Az első két hét volt maga a pokol. Naponta 3 csomag ropit ettem, csoki, üdítő... Az első 6 napban folyamatosan fájt a fejem.
Nekem az segített, hogy arra koncentráltam, "csak ma ne gyújtsak rá!" Ez eddig beválni látszik.
Most még pluszban azt "játszom", hogy amikor eszembe jut a cigi, iszom egy pohár vizet. (Ugyanis alig iszom egyébként folyadékot: egyszerűen nem vagyok szomjas, és eszembe sem jut.) Így két legyet ütök egy csapásra.
De persze egy-egy nagy kajálás után szenvedek, mint a kutya. Viszont már jól esik a kávé cigi nélkül. :-)
Hajrá, hajrá. kitartáááááás! Kibírjuk!
Köszönöm, nagyon jó ötleteket adtál. Én sem iszom eleget, lehet, én is kipróbálom ezt a módszert. 51 nap az szép, nekem csak az első:(
Gratulálok, kitartás, én is le fogok szokni:)
Jó ez az oldal, talán nekem is segítséget nyújt!
Második válaszoló, Te hol tartasz a leszokásban?
nálam az a baj, h az egyetemen ahányszor vége van az órának, annyiszor rágyújtunk a haverokkal, és ez nálam napi egy dobozra fajult el :(
de aztán jött a dohányzásleszoktató meditáció, és köv nap csak 5-öt szívtam el, pedig önerőből 10-nél sem álltam volna meg.
tudom...ez így hülyén hangozhat, de mivel komolyan gondoltam végig, ezért vált be, de bevallom most hol visszaszokóban vagyok, hol pedig leszokóban. havi 2 dobozra akarom lecsökkenteni az adagom, de haverjaimmal együtt ez nagyon nehéz.
gondoltuk csinálnu kegy non-smoker dayt, mégpedig úgy, h amikor vmelyikőnk elszív egyet, ak egy ruhadarabot kell levennie, de rájöttünk, hogyha ezt betartjuk, ak egy szál f@szban fogunk végezni :D
de azért neketek is kitartást, szurkoljatok nekem is :D
Első vagyok. 63. nap. Most a legnagyobb problémám, hogy állandóan nassolnék. Szinte ugyanúgy sóvárgok az édesség után, mint eleinte a cigi után. Akkor ott volt a ropi meg a csoki. Most utóbbiakról kellene leállnom. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Nálatok mi újság?
utolsó előtti vagyok.
ma írok zh-t, úgyhogy a mai 7 cigi miatt nincs is lekiismeretfurdalásom, de holnap már 3 szál cigi lesz a cél, és ak meg is ajándékozom magam, aztán ha leviszem 2-re, majd 1-re, ak leszek elégedett.
nem akarok leszokni, mert imádom a cigit, de kúrvadrága, ezért lesz ez az aranyközépút :)
am van, h engem is elkap a zabálás, de lehet, h kondi miatt is, v a 2 együtt :D
Első vagyok. (Szilvia)
Én is imádtam dohányozni. Nálam azért nem ment a napi adag csökkentése, mert amíg van cigi, addig nem tudok rá nemet mondani.Megkértem a kolléganőmet is, ne hagyja elöl a megbontott doboz cigijét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!