Analóg dohányzásról átállva e-cigarettára volt valamilyen testi/lelki tünetetek?
Figyelt kérdés
Több mint egy hete nem gyújtottam rá, de a napokat pontosan nem számolom, és vapelek 40 watt 13mg-os niksóval, de egyszerűen sokszor olyan "elvonási" tüneteket érzek feszült vagyok, sóvárgok a cigi után hiába tudom hogy mennyi baj forrása volt, pénzügyileg mennyire sz*r volt, és mégis érzem hogy valami "nincs" a helyén pedig a pótcselekvés nem szűnt meg csak megváltozott nikotint is kap a szervezetem. Másnak is volt ilyen?okt. 25. 03:39
1/3 daduslany111 válasza:
Igen, sajnos nekem is volt ilyen, kb. 1 hónapig, de megszűnt utána.
2/3 madi111 válasza:
Nekem semmi. De én fokozatosan szoktam át az elektomos cigire. Két-három hónapig egyszerre szívtam mind a kettőt, szép lassan csökkentve a hagyományos cigit. Aztán egyszer csak eljött az a nap, amikor már nem hiányzott az analóg. Az utolsó fél doboz cigim még mindig megvan és soha nem éreztem késztetést, hogy szívjak belőle.
3/3 A kérdező kommentje:
#2 Lehet te csináltad okosabban nem tudom most kb 3 hét elhagyás után mennyire lenne okos ezt meglépnem mint neked :D
nov. 1. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!