Volt dohányosok, előfordul, hogy rákívántok a cigarettára vagy sikerült végleg elengedni?
Figyelt kérdés
Írd meg kérlek azt is, hogy mikor raktad le.máj. 19. 15:54
1/6 anonim válasza:
Nekem nem sikerült. Nem cigizek már vagy 10 éve, de folyton gondolok rá, meg kívánom. Ha meglátom valakinek a kezében végem van.
2/6 A kérdező kommentje:
10 év... basszus.
Én 1.5 éve tettem le, de nap mint nap bevillan, hogy “dejólesne”.
Igazából csak az észérvek miatt nem gyújtok rá, ellenben ma is simán lecsúszna a napi doboz arany marlboro...
Sosem fog elmúlni az érzés :((
máj. 19. 21:14
3/6 anonim válasza:
1-es vagyok. Én is azt szívtam. Szerintem sosem fog elmúlni a vágy.
4/6 anonim válasza:
Én 3éve tettem le a cigit,de a mai napig megkívánom .soha nem volt kedvenc cigimárkám,de ha megkívánom akkor mindig a Szofi jellegzetes íze ugrik be
5/6 Senior Séf válasza:
32 éve tettem le a cigit, de egy nagy tányér csülökpörkölt után még ma is előfordul, hogy képzeletemben hátradőlök a fotelban és kéjesen pöfékelek.
6/6 anonim válasza:
Soe volt ilyen, pedig 20 évig bagóztam napi 2 dobozzal a vége felé.
Én leakartam tenni és letettem, de eszembe nem jutott már egy hét múlva se.
Igaz hogy kamionoztam és más nem idegesített a bagózásával .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!