Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Iqos hatasai hosszutavon?

Állnév kérdése:

Iqos hatasai hosszutavon?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Csak kutatni szeretnem szemelyenkent, hogy aki mar par eve hasznal hevitett dohanytermeket, vagy cigarettat, az mennyire erzi ezeknek a hatasat? (sport, szexualis elet)

okt. 22. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Én 9 hónapja szívok Iqost, semmi rossz hatása nincs. Sőt, bezsibbaszt és kellemes eufóriát érzek mikor reggel a kávém mellé szívom. Előtte 3 évig likvides E-cigit szívtam. Semmi bajom nincsen. Sima cigit is szívtam, nem jott be, meg a likvid se jo egy idő után, mert keserü és nem olyan élmény szívni mint az Iqost. Egy kincs az az ember aki kitalálta az Iqost. Szerintem nincs igazából nagyon káros hatása, főleg ha nem szívsz sokat. Mindenben a mértéket kell megtalálni és akkor nem lesz káros!
okt. 23. 10:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Sportra nincs kihatással meg a szexuális életre se ha nem szívsz sokat.
okt. 23. 10:34
 3/3 anonim ***** válasza:

4 éve használom, jobb mint a cigi, de ez sem kártalan. Nem is titkolják, vagy ferdítik, ezt ők is elmondják. Az állóképességre hasonlóan rossz hatással van, mint a cigi, de maga a "krákogás" kevésbé jellemző eset. Szóval a kátrány hiányától jobb egy kicsit. Plusz a lakásban sem ragad be a cigiszag, nem isszák be a falak, mint a cigit.

Első elég nagy butasáogt írt abban, hogy mindenben a mértéket kell megtalálni és akkor nem káros, mert ez tök igaz az ételekre, italokra, még az alkoholos italokra is! DE! A tüdőnket aztán tényleg nem arra találta ki az evolúció, hogy szilárd vagy folyékony részecskékkel szennyezzük (merthogy ez a füs fogalma), és egyáltalán nem tesz jót a legkisebb mértékben sem a hörgőcskéknek.

A Liquides termékekből, főleg az olcsó (és ezért gyatra minőségű) eldobhatós podokból (pl.: Elfbar, ha valaki ne mrétené amit írok) meg a liquid rakódik le a tüdőben, finom nyálkásat lehet utána csúlni, meg köhögni, ilyen felszakadósat, illetve nekem meg pár ismerősömnek a bennük lévő nikotin kicspata a szánkat is. Rendese e-cigik jobbak, a drágábbakk, minőségibbek, de azért azokra se fogadnék, egy barátom ,aki már a megjelenésük óta szívta (és amúgy én is rákóstoltam ár akkor, mikor még csak az ebayről lehetett itthonra ilyen ceruza alakút rendelni), 5-6 év után foltokat találtak a tüdelyében vizsgálati felvételeken, amelyk ezeket a lerakódásokat bizonyították. Tüdő/mellkasi fájdalommal, iszonyú ocsmány köhögéssel ment dokihoz, neki ez a felszakadós hurutos hatású volt. Azóta rendes cigit szív, és már szárazon köhög, meg azt hörgi fel. Egyik sem jó. Aztán persze h fun, azt mi döntjük el,

de olyan nincs ezekből, hogy nem káros.

28/F

nov. 21. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!