Iqos hatasai hosszutavon?
4 éve használom, jobb mint a cigi, de ez sem kártalan. Nem is titkolják, vagy ferdítik, ezt ők is elmondják. Az állóképességre hasonlóan rossz hatással van, mint a cigi, de maga a "krákogás" kevésbé jellemző eset. Szóval a kátrány hiányától jobb egy kicsit. Plusz a lakásban sem ragad be a cigiszag, nem isszák be a falak, mint a cigit.
Első elég nagy butasáogt írt abban, hogy mindenben a mértéket kell megtalálni és akkor nem káros, mert ez tök igaz az ételekre, italokra, még az alkoholos italokra is! DE! A tüdőnket aztán tényleg nem arra találta ki az evolúció, hogy szilárd vagy folyékony részecskékkel szennyezzük (merthogy ez a füs fogalma), és egyáltalán nem tesz jót a legkisebb mértékben sem a hörgőcskéknek.
A Liquides termékekből, főleg az olcsó (és ezért gyatra minőségű) eldobhatós podokból (pl.: Elfbar, ha valaki ne mrétené amit írok) meg a liquid rakódik le a tüdőben, finom nyálkásat lehet utána csúlni, meg köhögni, ilyen felszakadósat, illetve nekem meg pár ismerősömnek a bennük lévő nikotin kicspata a szánkat is. Rendese e-cigik jobbak, a drágábbakk, minőségibbek, de azért azokra se fogadnék, egy barátom ,aki már a megjelenésük óta szívta (és amúgy én is rákóstoltam ár akkor, mikor még csak az ebayről lehetett itthonra ilyen ceruza alakút rendelni), 5-6 év után foltokat találtak a tüdelyében vizsgálati felvételeken, amelyk ezeket a lerakódásokat bizonyították. Tüdő/mellkasi fájdalommal, iszonyú ocsmány köhögéssel ment dokihoz, neki ez a felszakadós hurutos hatású volt. Azóta rendes cigit szív, és már szárazon köhög, meg azt hörgi fel. Egyik sem jó. Aztán persze h fun, azt mi döntjük el,
de olyan nincs ezekből, hogy nem káros.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!