Szerintettek a cigi miatt nem nővök?
Figyelt kérdés
Már 3 éve nem nőttem 1 cm sem. Valahogy akkoriba kezdtem el a dohányzást és eléggé zavar hogy 17 évesen 170cm vagyok.(17/F)okt. 20. 09:55
1/10 anonim válasza:
szia. a dohányzás miatt nem nősz,nekem orvos mondta annak idején, hogy aki dohányzik alacsonyabb lesz egy jó pár centivel mint a nem dohányos. azert nem is cigiztem fiatalkoromban
2/10 anonim válasza:
Hát nemtudom😃én pl 20 évesen nem vagyok még 160 cm se(nőként)életemben nem cigiztem sosem.
Ilyet meg még nem is hallottam hogy amiatt lehet ilyen
3/10 anonim válasza:
Befolyásolja a fejlődést minden káros anyag, szenvedély.
6/10 anonim válasza:
Ha azóta mindennap egy dobozzal elszívsz, akkor lehet. Ha csak pár szálat, az nem valószínű.
7/10 nemaRendőrség válasza:
Ikreken végzett tanulmány szerint illetve statisztikák szerint jelentős különbség lesz egy dohányos és egy nemdohányos ember között
8/10 A kérdező kommentje:
És ha abba hagyom szerintettek még nőhetek?
okt. 27. 14:41
10/10 anonim válasza:
Biztos befolyásolja de a 13 éves kora óta cigiző füvező skinhead haverom is valahogy meglett 195 centi 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!