Ha olyan mértékű tüdőrákom lenne ami már fáj, az látszana a röntgenen?
Figyelt kérdés
Úgy érzem fáj a tüdőm, elől is és hátul is, gyakran berekedem pár pillanatra. Voltam mellkas röntgenen ami negatív. Létezhet, hogy mégis rákom van? 36 vagyokokt. 19. 19:38
1/8 anonim válasza:
Ne hülyülj már! Nyugi. Ha negatív eredményed van az nem lehet tévedés!!!
2/8 A kérdező kommentje:
És ha olyan pici az elváltozás, hogy röntgenen még nem látszik? Én úgy érzem van ott valami.
okt. 19. 19:46
3/8 anonim válasza:
Nem. Rossz tartástól fájhat leginkább a mellkasod.
4/8 anonim válasza:
Még egyszer: Mindannyiunknak (nekem is) vannak, voltak aggódásai főleg fiatalabb korban egészségünkkel kapcsolatban. Később 99 %-ban kiderült: ezek mind egy kisebb-nagyobb idegi fáradtság miatt keletkeztek. Nyugi, pihenés, és ha az megvan esetleg kisebb sportolás.
5/8 anonim válasza:
én reflux miatt képzeltem be olyan mellkasi fájdalmat ami sokszoros túlaggódás volt csak. azért nem szeretik a dokik ha valaki netetn diagnoztizálja magát mert tök sokan kilyukadnak a ráknál, vagy konkrét betegségnél miközben sokkal enyhébb a helyzet
6/8 A kérdező kommentje:
Milyen tünetei voltak még a refluxodnak?
okt. 19. 21:06
7/8 anonim válasza:
Csináltassál ct vizsgálatot ha ennyire aggódsz.
8/8 anonim válasza:
A röntgen a kezdeti stádiumú rákot nem mutatja ki, csak az előrehaladottat. A ct kimutatja a kezdődő rákot, de az nagyobb sugárterhelést ad a testnek mint a röntgen, így a vizsgálat kockázata is nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!