Lehet tüdőrákom? 17/F
Figyelt kérdés
Már pár hónapja köhögök reggelente váladékosat. 2-3 napja a reggeli fogmosásnál folyamatosan megfigyeltem, hogy a fogkrém színe enyén pirosas. Vér ízt is érzek a szájamban, de nem vérzik sehol sem az ínyem. Néha a mellkasom is szokott enyhén szúrni. 10 éve sportolok, 2 éve szívtam el összesen 2 szál cigit, de anyámék örökké cigiztek, így én is passzív dohányos vagyok. Nem vagyok elhízott, nem tudok semmilyen betegségemről.2023. máj. 16. 06:26
1/9 anonim válasza:
Jàrsz tüdőszűrésre? Ha nem, mindenképpen nézesd meg, legalàbb most,csak azért hogy megnyugodj. Lehet valami fertőzés is, ne gondolj egyből ràkra.
2/9 anonim válasza:
Szia! Ha màr pàr hònapja köhögsz vàladékosat miért nem mentél el az orvoshoz!? Legalàbb hurut oldòt vegyél a Gyògyszertàrban!
3/9 anonim válasza:
Háziorvos segítségét kérd és e tüneteket mondd el neki.
Ne gondolj rögtön a rákra, de ezt ki kell vizsgálni.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy az orromat is sokat szoktam fújni, van hogy jobban, van hogy semennyire sincs bedugulva.
2023. máj. 16. 23:11
5/9 A kérdező kommentje:
Holnap megyek háziorvoshoz. A kezeimet és lábaimat is erőtlennek érzem az elmúlt egy hétben.
2023. máj. 22. 17:33
6/9 anonim válasza:
Remelhetoleg semmi komolyabb baj nincs. Csak jo hireket kivanok a vizsgalatokbol amire elkuld a haziorvosod!
7/9 anonim válasza:
Ugyan nemdohanyzo is lehet tudorakos, de tudorak nem fiatalkori rakfajta.
8/9 A kérdező kommentje:
Azóta a nyáron voltam röntgenen, de nem találtak semmit. Sajnos ugyanúgy vagyok még mindig, mint a kérdés kiírásakor, csak nem fáj a mellkasom. Hamarosan megyek allergia vizsgálatra is. Nyugtassatok meg, hogy nem rák, ha ennyi idő alatt nem vitt el!
2023. szept. 5. 00:21
9/9 anonim válasza:
Gondolom, főleg valami nagy lelki nyomás lehet rajtad. Talán valami olyasmi, ami nem is a te gondod és felelősséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!