A korai dohányzás okozhat szervi problémákat?
Figyelt kérdés
Többször olvastam olyat, hogy valaki 10-13 éves kora közt szokott rá a cigire és a fiúknál ez impotenciát okozott, vagy ha működik is nekik, nem több 9-10 centinél. Vagy a lányoknál a mellük nem fejlődött ki rendesen. (Nem erősítették meg, hogy a cigi miatt van, ők sem tudják, a kérdésekből, amiket olvastam, ezt szűrtem le)szept. 27. 20:23
1/8 anonim válasza:
Hogyafenébene. Szerinted mennyire ártalmas az hogy a véredben az oxigén helyett a dohányfüst kering?
2/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de később okozhat számos más súlyos betegséget és halált is.
3/8 anonim válasza:
Igen, okozhat, még felnőtteknél is, egy fejlődő szervezetben meg főleg nagyon sok kárt tud okozni.
5/8 anonim válasza:
nem okozhat hanem egyértelműen okoz de csináljátok,hamar szembesültök az eredménnyel!
6/8 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok és nem cigizek. Hol olvastad, hogy igen 5-ös?😅
okt. 3. 06:38
7/8 anonim válasza:
Igen, persze.
Csökkenteni a vér oxigén szintjét és ez sok mindenre kihat.
Szerintem, ha valaki 20 éves koráig nem szökik rá, akkor soha.
Jól teszed, hogy nem dohányzol!
8/8 anonim válasza:
6-os
mivel orvos vagyok értek egy kicsit az emberi testhez,főleg mikor fehér ls fkete tüdöket tettek mellé? szinted melyik volt rossz?
lehet csinálni,az emberek a szenvedélyüknek nem tudnak nemet mondami ha már rá dobják jó mélyre a homokot ésmó már léptelen lsz levegőt venni.
A márványlapon majd ebédelünk-
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!