Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyire lenne jó kipróbálni...

Mennyire lenne jó kipróbálni a legerősebb elfbart ha még sohasem dohányoztam? (dopamin reményében)

Figyelt kérdés

30 vagyok mindig nagyon egészségesen éltem, és kerültem alkoholt dohányt stb.

De legutóbb kipróbáltam alkoholt pár alkalommal és meg kellett állapítanom hogy borzalmas íze van, és kellemetlen érzés másnap, és az ittas állapot sem volt semmi extra a futás során érzett dopaminhoz képest, szóval nem jött be.

Viszont hallottam hogy a nikotin is tud erős jó érzést adni, érdemes lenne kipróbálni, vagy inkább hagyjam ha eddig teljesen tiszta voltam? az elfbar legerősebbet ajánlják hogy nagyon finom és jó érzés elsőre is

szept. 26. 20:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Legyél inkább szerelmes, az is erős érzés.
szept. 26. 21:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Vicces ez a poszt. Heroint mikor akarod nyomni, kérdező? Az is nagyon erős jó érzést tud csinálni.
szept. 26. 22:38
 3/9 A kérdező kommentje:

De a heroin illegális.

Illetve teljesen leépíti az egészséget, nem lehet mértékkel sem használni

szept. 27. 06:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az elfbar is illegális.

Keress valami egészségesebb kihívást magadnak, mert te unatkozol. Önsorsrontásba ne kezdj bele 30 évesen, ha eddig nem csináltad! Most megy el az eszed?

szept. 27. 06:35
 5/9 A kérdező kommentje:

Olyan szellemben illegális mint amikor energiaitalt tiltani akarták mivel fiatalok szeretik de kávé full oké...

Mindenhol legális EUban kivéve itt. Viszont a kátrányos bűzrúd megintcsak full legál ugyanazzal a hatóanyaggal.

Inkább az lenne érdekes hogy függőséghez vezet akár egy alkalom is vagy havonta 1 alkalom illetve kevesebb?

Mert nem vagyok különösen addiktív tipus ahogy irtam alkoholra nem kaptam rá. Sebesség se jött be motorral (életveszélyes).

Sokat futok de masnap mindig érzem hogy már nincs olyan high érzésem mint utána volt pár óráig. Gondolkoztam még testépítésben is elvileg az is tud high érzést adni és tartósabb

szept. 27. 08:09
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Próbáld ki nyugodtan
szept. 28. 08:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Inkább kerülöm, nem éri meg hogy rászokjak
szept. 28. 09:14
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
1. kipróbálástól senki nem szokik rá, 2-3 hétig kell minden nap szívnod, hogy rászokj!
szept. 28. 09:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Inkább sportolj.
okt. 3. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!