Jól teszem -e, ha annak reményében hogy talán elmúlik a láb körömgombám - esténként iszom körülbelül 4. -5 cent almaecetet körülbelül két deci liter vízben?
"esténként iszom körülbelül 4. -5 cent almaecetet körülbelül két deci liter vízben?"
Az almaecet egészséges, bár szerintem inkább étkezés előtt. Viszont amit megiszol, abból a hatóanyag a körmödbe nem fog bejutni. És fogmosás előtt várnod kell legálább fél órát, mert a sav fellazítja a fog felszínén az ásványi anyagokat és a fogmosással ledörzsölöd. Így tönkre lehet tenni a fogakat.
A különféle hatóanyagok bejutásához a köröm felszínét meg kell reszelni. Ha ezt megteszi a kozmetikusod és utána almaecetes bekenést javasol, akkor az működhet. Bár vannak ennél erősebb természtes szerek is pl. a teafaolaj. Kérdezd meg erről is.
És nem szabad türelmetlennek lenni, mert ahhoz, hogy a körömből eltünjön a gomba, sokszor a fertőzött körömnek le kell nőnie.
Köszönöm a válaszokat!
Az almaecetet a pedikűrös javasolta.... És azt is hogy igyam, merthogy kiöli a szervezetből a gombát....
Korábban használtam teafaolajat is... Van is még
Kérdeztem a pedikűröst, azt mondta hogy az is jó...
Érdekes, este az almaecet ivás után legalább egy fél óra mindig eltelt a fogmosás ig..... Ez valahogy ösztönös volt nekem
Gomba? Mi taplalja a gombat? Csak nem a gsbona es cukor?
Akkor mit nem eszel ezentul…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!