Az a 48 éves család anya aki napi több mint 2 dobozzal szív de mellette dolgozik rendesen hamarosan komoly betegségei lesznek, vagy nem feltétlen?
Figyelt kérdés
Azt mondja érzi a káros hatásokat, 19 éves kora óta szív nagyon sokat.
Nincs a cigizéssel bajom( én is szoktam, de én napi pár szálat csak, nekem nem is lenne pénzem ennyit szívni)
#cigizés #48 éves nő
szept. 26. 10:23
11/17 anonim válasza:
"Mellrák vagy tüdőrák 10-15 éven belül eléggé esélyes."
Nem kell 10 év ha már érzi a hatásokat. Innentől kezdve bármikor bereccsenhet. Rohadt sokat bír a szervezet, ha érzi hogy baj van akkor már BAJ van!
12/17 anonim válasza:
Egy nőnek egyébként a legjobb érv talán az lehet, hogy a cigaretta öregít. Valószínűleg már most többnek néz ki a koránál, később ez fokozódni fog. (Kérdés, hogy ez mennyire érdekli.)
13/17 anonim válasza:
Illetve még az is, hogy ha látni akarja az unokáit felnőni, akkor azonnal tegye le a cigit.
14/17 anonim válasza:
Én ismerek néhány ilyen korú nőt aki dohányzik és bizony nagyon szarul néz ki.
Olyan ráncos hogy arra nincs is szó, mint aki az egész életét a napon a tehenek mellett töltötte volna.
15/17 anonim válasza:
A dohányzás C-vitamint von el a szervezettől. A bőr fiatalon tartásához kollagéntermelés kell, de a kollagénszintézis nem működik C-vitamin nélkül. Ezért öregíti a bőrt a dohányzás.
16/17 anonim válasza:
Mindenki úgy cseszi el magát ahogy akarja!
17/17 gago77 válasza:
Érszűkület alakulhat ki nála. Akkor végtagamputáció! Először csak lábujj, aztán bokából, térdből stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!