A heets már teljesen megszűnt?
Figyelt kérdés
Iqos originals one készülékem van, amihez csak a heets jó. Azt mondták a dohányboltban, hogy nincs már heets és nem is lesz. Már teljesen megszűnt? Megnézem még máshol is majd.szept. 18. 21:29
1/7 anonim válasza:
Nem, ugyanúgy kapható .. Csak a régi iqos készülék gyártását szüntették meg 😊
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom miért mondta az eladó. De üres is volt a polc, ahol tartották.
szept. 18. 21:36
3/7 anonim válasza:
Én voltam ma is tegnap is , szoktam venni mert a régi készülékemet is szoktam használni , de mar inkább az újat veszem a terreát ami az iluma készülékbe megy… nem tudok róla hogy megszűnt volna, akkor szerintem minden dohanyboltbol kiürült volna .. Vagy lehet csak mifelénk még amennyit tudnak eladnak …Nem tudom ..
4/7 A kérdező kommentje:
Majd akkor tényleg benézek máshová.
szept. 19. 06:40
5/7 anonim válasza:
Megszűnt, de lehet, hogy vannak még trafikok, ahol még kapható valamilyen Heets. Budapesten a környékünkön nem találtam olyat.
6/7 anonim válasza:
Komolyan ?? Akkor a készülékemmel nem tudjatok mit tudnék csinálni? Megvettem potyán?😟
7/7 A kérdező kommentje:
Hát ha heetses akkor kuka. Bementem egy másik dohányboltba, ott 2 fajta volt csak, sima. Ott is azt mondták megszűnik.
szept. 24. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!